Élő adásban volt a BBC, amikor becsapódtak a rakéták Kijevben

2022. október 10. 09:06

A riporter és a stáb később közölték: biztonságban vannak.

2022. október 10. 09:06
null

Mint arról mi is beszámoltunk, robbanások történtek Kijevben hétfő reggel. Négy robbanást is hallottak az ukrán főváros központja felől a kora reggeli órákban. Vitalij Klicsko polgármester maga is megerősítette ezek tényét. 

A BBC tudósítója élő adásban volt, amikor találat érte az ukrán fővárost.

A felvételt megtekintheti itt: 

Kapcsolódó 

Robbanások történtek Kijevben

Kijev mellett több ukrán várost is lőttek az oroszok hétfőn reggel. Zsitomirból, Dnyipróból, Ternopilból, Mikolajivból és Hmelnyickijből is jelentettek robbantásokat, sőt az Ukrajna nyugati részén fekvő Lvivből is. Bővebben...

Kijev mellett több ukrán várost is lőttek az oroszok hétfőn reggel. Zsitomirból, Dnyipróból, Ternopilból, Mikolajivból és Hmelnyickijből is jelentettek robbantásokat, sőt az Ukrajna nyugati részén fekvő Lvivből is.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jooee
2022. október 10. 20:54
Legalább most nem tudtak hazudozni!
Lajoss
2022. október 10. 14:43
Valaki likvidálhatná már a kágébés makákót..
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. október 10. 13:52
Ezek ott vannak mindenhol mocskos pénzéhes hiéna kazárok! Jujjj de védenék a kazár földeket, hogy az ott termesztett kiváló génkezelt szart etessék az emberekkel.
Akitlosz
2022. október 10. 13:21
Kár, hogy csak trükkfelvételnek, azaz csalásnak tűnik. Elüt a fickó a háttértől, a lába nem látszik, tipikus filmtrükk módszer.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!