Új logót javasol az MSZP a Fidesznek

2012. március 17. 13:01

A szocialista párt szerint valószínű, hogy a Fidesz bizonyos cégek, gazdasági körök, oligarchák érdekében tevékenykedik, ezért azt javasolják, hogy cseréljék le a jelenlegi narancs-logót polipra. Az MSZP szerint utóbbi jobban jellemzi a kormánypártot.

2012. március 17. 13:01

Az MSZP szerint valószínű, hogy a Fidesz bizonyos cégek, gazdasági körök, oligarchák érdekében tevékenykedik, ezért az ellenzéki párt azt javasolja, a jelenlegi logót, a narancsot cseréljék polipra, mert az utóbbi ma már jobban jellemzi a nagyobbik kormánypártot. Török Zsolt szombaton Orbán Viktor miniszterelnök parlamenti dolgozószobája előtt tartott sajtótájékoztatót, majd telefonon nyilatkozott az MTI-nek.

A szocialisták szóvivője szerint a kormány valószínűleg nem saját maga irányítja bizonyos lépéseit, hanem gazdasági érdekkörök „polipok veszik kezelésbe”, és irányítják a miniszterelnök és kormányának a tevékenységét, miközben a lakosság jelentős része elszegényedik, és egyre rosszabb körülmények között él. Véleménye szerint erre enged következtetni Ángyán József volt vidékfejlesztési államtitkárnak az a kijelentése, miszerint oligarchák vették a kezükbe a vidékfejlesztés programját, és próbálnak ráhatással lenni arra, hogyan költsék el a területre jutó forrásokat.

Török Zsolt emlékeztetett arra is, hogy Lázár János frakcióvezető a napokban egy interjúban arról beszélt, ma már gazdasági érdekcsoportok irányítják politikai érdekcsoportok munkáját. Ennek összefüggésben utalt arra, hogy Lázár a dohánytörvény egyik verzióját véletlenül az egyik érdekelt cég internetes címéről juttatta el Brüsszelbe. A szóvivő felidézte Mesterházy Attila évértékelő és március 15-ei beszédét, amelyben arról is szólt, hogy a „Simicska Zrt. és a Nyerges Kft. jelentős befolyással bír már Magyarországon”.

A polipos hasonlata demonstrálására a sajtótájékoztatón egy héliummal töltött polipot engedett fel a magasba; a lufi aljára pedig egy „fizess Fidesz!”-logót akasztottak. 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2012. március 18. 16:52
-mszp nevét megtaláltam"KÖRMÖSÖK PÁRTJA"
narmer
2012. március 18. 08:40
Ingyen ötletem az MSZP logójához: Magyarország hivatalos címere a koronás címer.Jó lenne, ha ezt az eszükbe vésnék, mert a Kossuth címer részükről ostoba bohóckodás.
naftalinernő
2012. március 17. 20:08
Jééééé, az MSZP nem ugyanezt csinálta? Ja nem, ők egytől egyig becsületes emberek, mindig a mi érdekünkben tevékenykedtek, soha nem a saját zsebüket nézték.
kjkj945
2012. március 17. 17:55
http://atv.hu/cikk/20120317_sorkollektor_es_szobabicikli_matraverebely_ujraelesztese?source=hirkereso Mégis kell a 47.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!