Kövér-cédét készített az MSZP

2012. május 02. 11:29

Kövér László kijelentéseiből készített cd-t az MSZP. A párt ezzel akar emléket állítani annak, hogy egy hónapig olyan politikus gyakorolta az államfői jogokat, aki szerintük semmibe vett egymillió embert.

2012. május 02. 11:29

Az MSZP válogatás cd-t készített Kövér László nevezetes beszédeiből, emléket állítva annak, hogy egy hónapig olyan politikus gyakorolta az államfői jogokat, aki semmibe vett egymillió embert – közölte Török Zsolt. Az MSZP szóvivője az államfőválasztás napján az Országház előtt tartott sajtótájékoztatóján közölte: a válogatáslemezen hallható, amint Kövér László házelnök a parlamentben Schmitt Pál lemondásakor azt mondja, méltatlan, hogy a parlamentben tőle balra helyet foglaló képviselők – az MSZP és a Demokratikus Koalíció politikusai – az Országgyűlésben ülhetnek, illetve hogy később a Hír Tv-ben úgy fogalmazott: az MSZP jól teszi, ha nem vesz részt Áder János államfővé választásában, „mert legalább nem rontja el a látványa az ünnepet”.

Török Zsolt szerint ezekkel a mondatokkal az államfői jogokat az új köztársasági elnök hivatalba lépéséig gyakorló Kövér László semmibe vett egymillió, a szocialistákra szavazó embert. Tájékoztatása szerint a lemezen felolvassák Kövér Lászlónak a 2002-es választási kampányban elmondott, úgynevezett köteles beszédét is. Az MSZP szóvivője ugyanakkor arról is említést tett, hogy a cd-n nem hallható, amint Kövér László fellép a parlamentben megjelent gárdisták ellen, ez ugyanis nem történt meg, így emiatt tavaly februárban neki kellett rendőrt hívni.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemjoe
2012. május 02. 19:43
Úgy néz ki, sz@rul megy a pol'business a szociknak, hát átnyergelnek a szórakoztatóiparba. :D
orion
2012. május 02. 15:11
a lemezen felolvassák Kövér Lászlónak a 2002-es választási kampányban elmondott, úgynevezett köteles beszédét is. Mszp-verzió, értem.
tóth mária
2012. május 02. 15:00
Kovács "úrnak" sajátos csőlátása van, ha gyf-ről és a szocikról van szó. érvek nem játszanak, csak a fröcsögés??????
tóth mária
2012. május 02. 14:59
Kovács "úrnak" sajátos csőlátása van, ha gyf-ről és a szocikról van szó. érvek nem játszanak, csak a fröcsögés??????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!