Ismét nevet váltott a Milla weboldala

2013. január 04. 11:31

Ismét nevet változtatott a korábban MillaMédia, majd Pluszmínusz címen működő weboldal: ezentúl Minimum+ néven fut tovább – tudatta a Mandiner.médiával az oldal főszerkesztője, Para-Kovács Imre.

2013. január 04. 11:31

Ismét nevet változtatott a korábban MillaMédia, majd Pluszmínusz néven működő weboldal: ezentúl Minimum+ néven fut tovább – tudatta a Mandiner.médiával az oldal főszerkesztője, Para-Kovács Imre. Az oldal jelenleg a korábbi URL-eken, így a millamedia.hu és a pluszminusz.hu címen is elérhető. Természetesen a minimumplusz.hu is az Egymillióan a sajtószabadságért (Milla) birtokában van. A némileg módosult dizájn mellett a szerkesztők egy új Facebook-oldalt is indítottak a site-nak.

A MillaMédia múlt év augusztusában indult, és mint azt akkor Para-Kovács egy interjú során a Mandiner.médiának elmondta„azon bizonytalan választóknak akar némi vigasztalást nyújtani, akik beletörődtek, hogy ezt az országot sorsszerűen idióták vezetik”.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kvasztics Fedor
2013. január 07. 15:58
Ha ezek még egy időtálló nevet sem tudnak adni saját weboldaluknak, akkor egyébként mire képesek egyáltalán, a folyamatos hőbörgésen kívül?
öszödibeszéd
2013. január 07. 14:03
pluszminuszból minimumplusz lett az millamedia weboldala;- ez a fő hír? Para-Kovácsból meg nem lett mindjárt Paracetamol, majd Paracelsus? Mekkora sötétség! És ezek tartják magukat intelligens embereknek?
DFK
2013. január 07. 14:02
Höhö, a "független" értelmiségi Para-Kovács. A liberális seggnyaló.
Soma
2013. január 07. 14:02
Felőlem azt csinálnak, amit akarnak! A Gyurcsány-csapat nyalókásaira sem vagyok kíváncsi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!