Mangahős lett Orbán Viktor

2014. május 08. 11:25

Egy japán animerajzoló Orbán Viktornak ajándékba készített képén mangalicabőrbe bújtatta a miniszterelnököt – írja az Origo.

2014. május 08. 11:25

A korábban mangalicákról képregényt készítő, és ezzel a mangalicatenyésztők figyelmét is felkeltő japán Torimo Macumotót fogadta szerdán Budapesten Orbán Viktor. Az animerajzoló ajándékot is vitt a magyar miniszterelnöknek: egy rajzot, amelyen Orbán és Tóth Péter, a mangalicatenyésztők egyesületének elnöke azt mondja „Isten hozta Magyarországon”; míg a lány, aki maga az alkotó azt mondja japánul szövegbuborékjában hogy „Örülök a találkozásnak” – írja az Origo, ami képet is közölt az alkotásról:

 

.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
*ufó*
2014. május 08. 12:37
hát ez elég zsenge ha nem lenne odaírva, hogy mangalica, akkor azt hinném, juhok vagy hogy ne mondjam, fideszes birkák
Csigorin
2014. május 08. 12:20
eszembe jutott a regi vicc: Rakosi elvtars a disznok kozott. Balrol a harmadik Rakosi.
Arma Gedeon
2014. május 08. 12:08
Ejnye. Ha a francia lap jól tudja Viktor származását, ez a gesztus nagyon nem kóser! :-)
DrPepper
2014. május 08. 11:50
Komoly hiányt pótol ezzel a rajzoló. Sokam, régúta várunk már egy mangalicákról szóló jó kis képregényre! A rajzon melyik az Orbán?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!