Bíróság elé kerülhet a férfi, aki halat lopott a Balatonból

2020. június 27. 17:00

Nem jegyezte be a kifogott halakat a fogási naplóba.

2020. június 27. 17:00

Horgászati lopás vétségének gyanújával hallgatták ki a rendőrök azt az ötvenéves balatonlellei horgászt, aki egy vitorláshajóról horgászott Balatonfenyves előtt a múlt héten. A férfi ugyanis nem jegyezte be a fogási naplóba a kifogott halakat, és a napi megengedett mennyiséget is túllépte.

A nyomozó hatóság bíróság elé állítási javaslattal megküldte a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségnek.

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2020. június 28. 12:42
Ahhoz, hogy a Balatonban leyen elég hal, telepíteni kell, gondozni a tavat, nem kevés pénzről beszélünk, amit sokak adnak össze. Nem véletlenül vannak szabályai annak, ki mennyit foghat, mennyivel kell ozzájárulnia pénzben. Aki ezt csalárd módon kijátsza, az meglopja a többit ez ilyen egyszerű!
Molnar Janos
2020. június 28. 11:14
Érdekes, a hozzászólók egy része nem a hírhez szól hozzá, mert ők tudják, mi is történt "valójában". De honnan kérdem én, honnan?
LAW AND ORDER
2020. június 28. 07:19
KunCián idejében ez megélhetési bűnözésként lett volna elengedve. Most rend van, a lopásnak büntetőjogi következményei vannak. Nagyon helyes..
Méla Géza
2020. június 27. 22:11
Csak nézek mélán: mitől van ekkora hírértéke az efféléknek? Csak nem elterelés ez is???? De belátom, nincs ennél fontosabb közügy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!