Rettegnek Újbudán a bosszúból emberekre köhögő hajléktalantól

2021. április 10. 11:13

A férfi ugyanis azt, aki nem ad neki pénzt, maszkját lehúzva arcon köhögi, majd elinal.

2021. április 10. 11:13
null

Bosszúból köhögő hajléktalan tartja rettegésben egy újbudai pláza környékét – tudta meg a Bors. A férfi ugyanis azt, aki nem ad neki pénzt, maszkját lehúzva arcon köhögi, majd elinal.

A helyiek közül többen már félnek elhaladni a környéken, és a hajléktalanok többsége is tart tőle.

A döbbenetes esetre a helyiek hívták fel a figyelmet, akik azt állították, a férfi már nem egyszer követte el ezt, a koronavírus-járvány tombolásának közepén rendszeresen így „bünteti”' a neki nem adakozókat.

A helyiek már félnek arra haladni

Mindig is sok volt errefelé a hajléktalan, de gond nem volt velük, senkit nem bántottak, kimondottan udvariasak” – mesélte a portálnak egy helyi férfi – „Azonban mostanában feltűnt pár erőszakosabb alak, akik többször már trágárságokat kiabálnak annak, aki nem ad nekik aprót, és bár személyesen nem találkoztam az illetővel, de hallottam, hogy egyikük szándékosan, büntetésből arcon köhögi az embereket.

Bár mindig rajtam a maszk, de oltást még nem kaptam, így ezek után, ha tehetem, inkább elkerülöm azt a szakaszt, nehogy belefussak” – szögezte le.

A portál ellátogatott a helyszínre, ahol több hajléktalan is megerősítette: tudják, kiről van szó, és ha tehetik, ők is elkerülik az illetőt.

Hol feltűnik, hol eltűnik, de amikor meglátjuk őt a központ előtti padon ücsörögni, inkább nem megyünk oda, velünk is agresszív. Mi mindig tisztességgel hordjuk a maszkot, vigyázunk magunkra és egymásra, nem szeretnénk elkapni a koronavírust, és soha nem tennénk ilyet az emberekkel. Az ilyen emberek miatt azonban minket is rosszul ítélnek meg, mert sokszor sajnos egy kalap alá vesznek velük” – mondta szomorúan az egyikük.

 

Nyitóképünk csak illusztráció!

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NorthernOutlaw
2021. április 11. 21:47
Rúgnám úgy gyomorszájon, utána nem lenne kedve köpködni meg köhögni.
héttörpe
2021. április 11. 18:13
csak egy rendőr kell és a gumibotja. Majd leszokna a köhögésről a hugyos.
borsika
2021. április 11. 09:20
Dobrev kiszabadult a karanténból?
OberEnnsinnen
2021. április 10. 17:57
"Videótalálat a következőre: szabad város, szabad budapest karácsony 7:44" Szabad ország, szabad város, szabad... - Karácsony Gergely" Szabad városok polgármesterei Szabad városok szövetsége tagjai Szabad városok szövetsége törökbálint Szabad városok szövetsége hvg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!