Rusvai Miklós: Elképzelhető, hogy túl vagyunk a harmadik hullámon

2021. április 03. 21:44

Megtört a járványgörbe emelkedő szakasza – mondta el a víruskutató.

2021. április 03. 21:44
null

„Elképzelhető, hogy túl vagyunk a koronavírus-járvány harmadik hullámának csúcsán” – mondta Rusvai Miklós virológus az RTL-nek. A víruskutató szerint egyértelműen megtört a járványgörbe emelkedő szakasza, ugyanakkor hangsúlyozta, hogy ez nem jelenti azt, hogy azonnal, jelentős visszaesésre lehet számítani.

 

 

Nyitókép forrása: Youtube.com

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
comname
2021. április 07. 12:23
Ha jól emlékszem a hónap elején ő mondta, hogy nem lesz több 200 napi halottnál. Most megint emgmondta a tutit. Ilyenkor új embert szoktak keresni aki tényleg ért a munkájához és nem hasraütésre mond dolgokat.
Telamonlanya
2021. április 04. 19:11
Sziasztok! Ahogy láthatjátok én Telamon lánya vagyok és azért írok hogy elnézéseteket kérjem édesapám tevékenysége miatt. Sajnos úgy alakult hogy egyedül él és a húgommal hiába látogatjuk gyakran így is kialault nála mániákus depresszió. Most az ünnepek alatt bejelentkezve maradt a számítógépén és úgy vettem észre hogy miket irogatott másoknak. Kérlek titeket hogy bocsássátok meg neki a zsidózó-ávós-hazug meg a többi sértő kommentjét de egy idős és beteg ember irománya. Rendszeresen visszük orvoshoz de a pszichés állapota egyre rosszabb ennek ellenére igyekszünk mindent megtenni az egészsége érdekében. Köszönjük a megértéseteket és mégegyszer elnézést kérünk!
bunko_jobbos
2021. április 04. 17:50
Nem a harmadik hullámon vagyunk túl, hanem annak a csúcsán. AZ sem rossz persze. Nemsokára meglesz a 3 millió oltás, akkor érezhető változások jönnek.
Belakiss
2021. április 04. 14:35
És itt a negyedik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!