Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Szabó Tímea: Jó lenne most már a hülyének nézést kicsit letekerni

2021. szeptember 15. 10:09

A politikus közösségi oldalán nehezményezi, hogy miközben a kormány meghosszabbítja a veszélyhelyzetet, a vadászkiállítást mégis megtartják.

2021. szeptember 15. 10:09
null

Szabó Tímea hivatalos Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében vonta kérdőre a magyar kormányt, szerinte ugyanis a veszélyhelyzet meghosszabbítása és a Nemzetközi Vadászkiállítás megtartása összeegyeztethetetlenek egymással. Mint ismert, kedden a kormány kezdeményezte a veszélyhelyzet meghosszabbítását, miután a delta vírusmutáns terjedése miatt egész Európában és Magyarországon is nő a fertőzöttek száma.

„Ha jól értem, mindenhol terjed a vírus, csak Semjén 100 millárdos vadászkiállításán nem. Ezért kell Orbánnak a rendeleti kormányzás meghosszabbitása. Jó lenne most már a hülyének nézést kicsit letekerni” – írta bejegyzésében a képviselő.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2021. szeptember 18. 11:33
addig örülj, amíg hülyének néznek, mert elkezdik a megbízásos munkáidat, akkor elég nagy bajba kerülsz, bár remélhetőleg ezt sem úszod meg egy fej simivel!
bandee1
2021. szeptember 17. 22:33
Az anyád retkes picsáját, afgán ringyó.
palicsi
2021. szeptember 16. 18:38
"Jó lenne most már a hülyének nézést kicsit letekerni" Igazad van! Szerintem is ideje, hogy most már végre KUSSOLJÁL!
Pitypangocska
2021. szeptember 16. 15:48
Timike, drága, csak most szembesülünk igazán azzal, hogy Önökre a hülye túlságosan enyhe kifejezés. Szembesüljön vele, milyen tudatlan csapatban van! https://www.youtube.com/watch?v=cNIaRCZtVtU Ha tisztességesek lennének, akkor bocsánatot kérnének az eddigi tevékenységükért...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!