Amikor parazitából parizer lett – a jobbikos képviselő elszólása

2021. december 06. 22:22

Freud professzor dolgozott...

2021. december 06. 22:22
null

Ander Balázs Jobbikos képviselő az azonnali kérdések órájában szólalt fel a parlamentben, viszont a parazita szóval meggyűlt a baja. „Véletlenül sem azokra a méregdrága elitiskolákra, magániskolákra gondolok, ahova a NER luxus urizáló, nagy parizerei... ööö... parazitái is előszeretettel íratják a gyermekeiket.”

„Hogy vegyük így komolyan?” – válaszolt Orbán Viktor.

Nyitókép: Vad Hajtások YouTube-csatorna

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bandee1
2021. december 08. 13:09
Ander egy igazi nullszériás senki. Olyan mint a másik kopasz náci patkány, az a polgármester, aki szétkúrta saját városát, és adósságba taszította! A jászberényi náci. Budai Lóránt. Tőről metszett nácik, akik ha kell, azonnal komcsivá vetkőznek.
bandee1
2021. december 08. 13:07
Ez egy igazi nácifejű patkány, aki, ha kell, azonnal átvetkőzik komcsivá. Ez egy fajta. A legundorítóbb. Ránézésre is egy sötét alak.
amca
2021. december 07. 14:11
Buttha jobbikosok ,pedig 2 áltörténet tanár volt a tanítójuk. Tirpák vonaglógábor. Zsidó Jakab Rabbi. Rosenfeld ui. csinálta. Bevette abramncsba ,aztán irány a börtön. Muresán,Csermanek,Schiffer,Grün.meg a többiek..
aaabbbccc
2021. december 07. 10:52
nem a KariGeri gyereke ment meregdraga magangimnaziumba ? nehogy veletlenul ciganyokkal keruljon egy osztalyba
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!