Gyurcsány Ferenc széttrollkodta Jakab Péter lencséjét

2022. január 02. 11:21

„Nem sok abban a habarás?” – érdeklődött a DK elnöke.

2022. január 02. 11:21
null

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, lencsével kezdte az újévet a Jobbik elnöke. 

Ha újév, akkor lencse!”

– írta január elsején közösségi oldalán a Jobbik elnöke.

Gyurcsány Ferenc kommentelt

A Jobbik-vezér legutóbbi gasztroposztját azonban Gyurcsány Ferenc sem hagyta szó nélkül.

Nem sok abban a habarás?”

– érdeklődött a DK elnöke, mosoly-jellel érzékeltetve, hogy csak humorizál.

A bejegyzést és Gyurcsány Ferenc kommentjét az alábbiakban tekintheti meg:

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

 

Nyitókép: Mandiner/Mátrai Dávid

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
critical man
2022. január 04. 02:28
Jakab Péter felesége nyilvánosan közölte, hogy már egyedülálló Sokakat meglepett és elgondolkoztatott az év végén egy apró változás Jakab Péter feleségének nyilvános Facebook-profilján. Jakab-Kiss Orsolya mintha jelezni akart volna valamit ország-világ előtt. Sokan emlékezhetnek rá, hogy mit mondott Jakab Péter felesége amikor a Jobbik elnökének legutóbbi „lakhatási-botránya” kapcsán megkereste őt a Blikk. Az asszony, Jakab három gyermekének az édesanyja a rendkívül kényelmetlen helyzetben elegánsan csak annyit válaszolt a Blikk újságírójának kérdésére, mit szól a történtekhez, hogy magánéleti kérdésekben nem nyilatkozik. Nem sokkal később Jakab Péter a következő poszttal igyekezett mindenki előtt bizonyítani, hogy a magánélete nincs válságban. A poszt alá ezt írta: A gyűlöletre szeretettel. A gyalázkodásra mosollyal. :-) Kellemes adventi készülődést! ? A botrányt első körben a Bors cikkei robbantották ki. Ezekből kiderült, hogy Jakab Péter egy „munkalakásban”, erős gyanúra okot adó körülmények között késő estétől másnap délelőttig gyakran tölti együtt az időt a párt kabinetfőnökével, Molnár Enikővel. Reggelente nem egyszer valósággal kilopakodtak a „munkalakásból”. Egyelőre nem tudni, hogy mindez hogyan van összefüggésben azzal, hogy az év végi ünnepek után a Jobbik pártelnök felesége úgy látta jónak, nyilvánosan is deklarálja nyilvános Facebook profilján, hogy szingli, vagyis innen kezdve már nem párkapcsolatban él.
kishal
2022. január 03. 20:28
Egy notórius bérmálkozó miért üti bele a kampós orrát a kóser receptbe?!
orygabor
2022. január 03. 09:43
A főzeléket az öli meg, amikor csirizt csinálnak belőle. Ennek az ökörnek is Stockholm-szindrómája lett az iskolai menzával.
zsuuuzsaaa
2022. január 03. 01:18
A lencse alapból "barnít", hogy sikerült sárgára kihozni a főzeléket? Az életben nem tudnám ezt a színt elérni, bárhogy habarom :/ Sárgaborsónak indult? Ezt is elk...rták?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!