Donáth Annának sikerült összemomentumozni a magyar kokárdát

2022. március 15. 15:05

Belecsempészte a baloldali politikus a jelképbe a Momentum logóját.

2022. március 15. 15:05
null

Donáth Anna egy képpel bejelentette, hogy megérkezett a március 15-ei ellenzéki eseményre. A kép érdekessége, hogy sikerült a magyar nemzeti kokárdát „momentumosítani”; a kokárda helyett egy momentumos kitűzőt viselt, rajta a párt logójával nemzeti színekben. Emellett apróság, hogy

a kokárdát díszítő pántlika színeit felcserélte.

A kokárda alatt az övére két szalagot kötött, az ukrán zászló színeiben.

Nyitókép: Donáth Anna Facebook-oldala

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gecorbi
2022. március 16. 13:38
Én azért emlékszem, amikor a fidkányok még narancssárga szeleket is tettek a kokárda köré...akkor ezzel kapcsolatban miket is böfogött a fidkány-sajtó? ...ja, semmit.
Pusikas
2022. március 16. 10:18
Hiányzik a szivárványszínű szalag, a blm színe a...... Minden ! Magára aggat bármit mint az összefogás ! Hát v mittomén hány párt tizedannyi jelenlévőt sem tud megjeleníteni. Lehetne egy normális ellenzék hazánkban ? Tán elgondolkozbék a szavazatomon. Ezeket látva csak egyik ámulatból a másikba esek. No sebaj a választások után is szükség lesz porszívókra.
Katakomba
2022. március 16. 09:54
Geci szagu a szád, Anna.
Lajoss
2022. március 16. 08:41
..és akkor mi van?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!