Az igazi „jobboldali”: Márki-Zay Péter bevallotta, hogy a baloldali Hillary Clinton inspirálta

2022. április 02. 16:37

A baloldali miniszterelnök-jelölt szerint miközben ő Amerikában dolgozott, mások a demokráciáért harcoltak Magyarországon. Ez 2004 és 2009 között, a Gyurcsány-kormányok idején történt. Nem részletezte, kire gondolt.

2022. április 02. 16:37
null

Hillary Clinton a Twitterén arra buzdította a „magyarokat Magyarországon, Amerikában és akárhol máshol”, hogy menjenek el szavazni április 3-án.

Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje megosztotta Clinton bejegyzését a Twitterén, amihez hozzáfűzte, hogy Hillary Clinton baloldali politikus volt az, aki inspirálta arra, hogy visszajöjjön Magyarországra és „egy jobb jövő felé írányítsa az országát”.

Érdekesség, hogy Márki-Zay leírta a Tweetben, hogy miközben ő Amerikában dolgozott és adót fizetett, addig mások a demokráciáért harcoltak Magyarországon. A baloldali jelölt 2004 és 2009 között élt Amerikában. 

Kik harcoltak ezekben az években a magyar demokráciáért? Gyurcsány Ferenc és a karlendítő Z. Kárpát Dániel?

röviden megjegyzem

Márki-Zay Péter egy korábbi nyilatkozatában azt mondta, hogy 2010-ben Fideszes volt, de aztán erről (is) kiderült, hogy hazugság volt, hiszen az MDF-re szavazott.

, de aztán erről (is) kiderült, hogy hazugság volt, hiszen az MDF-re szavazott.

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorivo4
2022. április 04. 04:27
Hillary Clinton nem tud szopni, ez köztudott A férjét sem tudja leszopni, te szerencsétlen.
sorivo4
2022. április 04. 04:13
Na, ha ezt tisztáztuk, lépjünk tovább.
sorivo4
2022. április 04. 04:07
Egy kibaszott nő, aki csak erre való. Hogy szájba basszák.
sorivo4
2022. április 04. 04:05
Hillary Clintonnak üzenjük, hogy szopja le a férjét. Mert csak egy nő, aki erre való. Szopnia kellene jól, amire gyakorolni kéne. Erre való, nem elnöknek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!