Sugárnyalábtól a sugárnyalábig: március végén októberi szavait ismétli Márki-Zay

2022. április 01. 12:54

Közben januárban belefért egy kis zsidózás és fogyatékozosás a baloldali miniszterelnök-jelölt kommunikációjába.

2022. április 01. 12:54
null

Újabb részlet tekinthető meg a Konverzió videójában Márki-Zay két nappal ezelőtti, pécsi fórumán előadott beszédéről. Ez az a hírhedt szónoklat, amelyben a baloldali miniszterelnök-jelölt azt a kijelentést tette a háborúval kapcsolatban: „A fiataloknak a vér fontosabb, mint az olaj”.

Márki-Zay továbbá kifejtette, hogy „Ukrajna most a mi háborúnkat vívja”, valamint elmondta azt is, hogy mi, magyarok 1956-ban is azt vártuk, hogy jöjjenek és segítsenek rajtunk.

Ezek mellett megint Orbán Viktor „halálcsillagáról” és sugárnyalábokról beszélt, csakúgy mint az október 9-i Kossuth téri beszédében,

amelyben átvette a visszalépését bejelentő Karácsonytól a stafétát.

„Orbán Viktor 2010 óta fokozatosan építette fel a halálcsillagot. Felépített egy olyan rendszert, hogy ő mindenkit egy sugárnyalábbal ki tudjon végezni” – ismételte meg októberi szavait Márki-Zay, aki tehát nem sokat változtatott kommunikációján az elmúlt fél évben, amelybe egyébként politikatörténeti kuriózumok is belefértek: például amikor öt percig vitatkozott élő adásban az antiszemitizmusról Rónai Egonnal,

Szintén ritkán látható pillanat volt, amikor a hatalmas botrányt kiváltó kommunistázós-fasisztázós mondata után azzal védekezett Márki-Zay, hogy azért tesz félreérthető kijelentéseket, mert fáradt. Hozzátette: április 3-a után majd pihen. 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pandalala
2022. április 01. 18:38
hentyegrált a rotyep, vagy csak kipruttyolt a tyeprenác?
Reszelő Aladár
2022. április 01. 17:28
50 óránál is kevesebb van még hátra. 50 óra múlva pihenhetünk. 50 óra múlva lehet okunk örömre, boldogsága. 50 óra múlva eldől, előre megyünk vagy hátra.
bagira
2022. április 01. 15:10
Márki-Zay Péter a múlt héten látogatott el Marosvásárhelyre, ahol másnap sajtóreggelire várt újságírókat, azonban ezen személyek kiléte nem derült ki, a lap is csak névtelen forrásból tudta meg, hogy valóban találkozott román újságírókkal a miniszterelnök-jelölt, egyesek szerint annak a portálnak a képviselőjével is, amelyik közzétette a levélszavazatok hírét. Marosvásárhelyen egymillió forint jutalmat ajánlott fel Márki-Zay Péter azoknak, akik választási csalást lepleznek le a magyarországi parlamenti választásokon. A politikus elmondta: „a személyesen leadott szavazatokat szavazatszámlálók ellenőrzik, a levélszavazatok fölött semmilyen kontroll nincs”. A Maszol korábban helyi forrásokból arról értesült, hogy amikor csütörtök reggel a rendőrség kiszállt helyszínelni, egyetlen embert találtak ott, mégpedig Parászka Borókát, a magyar kormányt érintő éles kritikáiról is ismert erdélyi újságírót, aki épp a tetthely közelében lakik. Vadhajtások
Házam Hazája
2022. április 01. 14:37
Dunát: 09:35 https://www.atv.hu/videok/2022.. Van-e olyan uniós ország rajtunk kívül, aki ......? De hol a válasz? Terelés habzó pofával! Amúgy ezt nevezik ezek interjúnak?! Ez inkább INTERJUH!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!