Óriási az érdeklődés a vármegye- és országbérletre

2023. május 02. 16:22

Már több mint 43.000 bérletet vásároltak.

2023. május 02. 16:22
null

„Már közel 43.000 vármegye- és országbérletet vásároltak” – írta meg a MÁV a Facebook-oldalán. Az új bérletekkel a vármegye vagy az ország teljes területén lehet utazni.

A MÁV újra tájékoztatott róla, hogy az új bérleteket hol és milyen felületen lehet megvásárolni. „A bérletek a MÁV appon, a MÁV-START jegypénztáraiban és jegykiadó automatáiban és a VOLÁNBUSZ jegypénztáraiban és az autóbuszokon is megvásárolhatóak” – írták.

Nyitókép: MÁV Facebook-oldal. Illusztráció.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Független
2023. május 03. 05:59
1. Az elnevezésről: az volt abnormális hogy a kommunisták megye névre változtatták a vármegye elnevezést a "múltat végképp eltörölni" ideológia jegyében. Csak a hagyományos elnevezési rend állt vissza. Ezért igazságtalan a jelenlegi közigazgatási intézkedést bírálni. A bírálatokat a kommunista múltnak, a megye névre változtatóknak kell címezni. 2. Minden energiamegtakarításra szükség van. Főként az ukránok és horvátok által extra tranzitdíjjal sarcolt kőolajimportunkat kell valahogyan mérsékelni. A vármegye bérletekkel rengeteg autót hagyatunk a parkolókban. A vármegyebérlet hatalmas környezetvédelmi- és egyben importcsökkentési gazdasági sikersztori!
nemecsekerno_007
2023. május 02. 17:38
Lézer Johnny gyakorlatias ember, így lehet fejlődni. Ha valaki az ellenzéki ,,fejlődést,, szeretné az nézze meg Hódmezővásárhelyt.
Akitlosz
2023. május 02. 17:25
A 43 000 bérlet óriásiak számít? A múlt hónapban mennyi bérletet vásároltak? Nekem igen kevésnek tűnik tekintve a munkába járók tömegeit.
nempolitizálok
2023. május 02. 17:11
Büdöslibsi inkább gyalog megy, de fel nem száll egy orbánvonatra, orbánbérlettel. Egyébként emlékeztek, 2010 előtt milyen ócska, koszos vonatok voltak, de a ballibsik már akkora csődben voltak, hogy az IMF vonalak felszámolására kényszerítette őket. Azaz még ezek rgyrésze sem közlekedett. Ma már csak bezzegromániában látni ilyesmiket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!