Szájba öklözte magát, a sebészeten kötött ki a magyar férfi

2023. május 25. 17:04

„Ugye nem én vagyok az egyetlen akivel ez történt?” – kérdezte a mentőket, természetesen miután már nem volt az ökle a szájában.

2023. május 25. 17:04
null

Szinte évente előfordul – tudhattuk meg az Országos Mentőszolgálat Facebook-posztjából. Egy harminc éves férfihez hívták a mentőket, mivel annak az ökle a szájában ragadt.

Elmondták, hogy fogadásból próbálta ki, hogy befér-e az ökölbe szorított keze a szájába, ami hosszas próbálkozás után ugyan sikerült, ám kihúzni már nem tudta.

A barátok először mosolyogtak, majd amikor már kiderült, hogy nem tréfa a helyzet, bejelentették az esetet. A mentésirányító a pillanatnyi mentési kapacitást és a helyzet súlyosságát figyelembe véve nem tud azonnal mentőt indítani, de közölte, hogy a legközelebbi szájsebészet 11 perc sétányira van az öklözés helyszínétől.

A barátok végül mérlegelték a helyzetet és útnak indultak a sérülttel, akihez végül nem kértek mentőt. 27 perc elteltével már maga a sérült hívta ismét a mentőket, aki ezúttal már beszélni is tudott:

– tette fel a kérdést a mentősöknek, akik megnyugtatták, hogy hasonló esetek szinte évente előfordulnak.

Nyitókép: Illusztráció/Országos Mentőszolgálat Facebook-oldala

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kevertfajú
2023. május 26. 17:24
Előre haladunk.. :D van itt még amúgy 2/3-nyi csicskamagyar, akiket szintén szájba kéne öklözni. Palázókalapáccsal.
llnnhegyi
2023. május 26. 09:17
Sajnálatos,hogy a legendásan szép beszédű Nagy Blanka ötletgazda neve nem jött elő. Miszerint: "Lépj egyet hátra és baszd szájba magadat!" A csávó hallgatott rá! Figyelem! Gyurcsány Ondó Ferenc lesz a következő!! Mentők készenlétben állnak. Aztán "Meglepetés szájba...."! Közvetíti a DK-Tv! Gréczi Zsolt lesz a műsorvezető! Nagy Blanka a műsor díszvendége lesz! A zsákbamacska játék a meglepetés! Annyit elárulok ,hogy Dobreva Klára és Kálmán Olga ment el a zsákos emberrel.
lendvaiildiko
2023. május 26. 08:01
Megvan a 93. Gerber. A szajba saját szájba történő oklozes gendere.
BlancoAgilon38
2023. május 26. 06:55
Gyökér.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!