Halállal fenyegették meg egy antiszemita levélben Jámbor Andrást a „Betyárok”

2023. július 12. 12:03

A párbeszédes politikus feljelentést tett.

2023. július 12. 12:03

„Halálosan megfenyegettek egy durva, antiszemita, »Betyárok« aláírással ellátott, kézzel írt levélben” – írja  Facebook oldalán Jámbor András.  A párbeszédes politikus szerint a levél tartalma „egyértelműen kapcsolódik ahhoz a lejáratókampányhoz, amit a Fidesz és médiája ellene és a Szikra közössége ellen folytat”.

Ebben a lejáratókampányban egy olyan erőszakos bűncselekménybe akarnak belekeverni engem és a Szikrát, amelyről a nyomozóhatóság kimondta, hogy nincsen közünk hozzá, hiszen egyetlen tagunk után sem nyomoznak. Még februárban valóban zajlott eljárás egy tagunkkal szemben: őt ártatlanul 14 napra börtönbe csukták. A rendőrség és az ügyészség azóta kimondta: a bizonyítékok alapján egyértelmű, hogy nem követett el bűncselekményt. Ebben a lejáratókampányban most egy olyan pedofil-ügybe akarnak belekeverni, amelyben a BRFK kimondta: nem érintett egyetlen Szikra tag sem, és nem is nyomoztak egyetlen tagunk ellen sem” – írta Jámbor, aki feljelentést is tesz a levél miatt.

Feltételezhetően a levél összefüggésben áll azzal, hogy nemrég a Jámbor által vezetett Szikra Mozgalom egyik tagjának gépén pedofil tartalmakat találtak, nem sokkal az ügy nyilvánosságra kerülése után pedig a férfi öngyilkosságot követett el.

Nyitókép: Klikk TV, képernyőkép

 

 

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Intruder
2023. július 26. 18:10
Tetves patkányfejű bolsevik. Vasat neki.
zsolti123
2023. július 18. 10:52
Antifa-képző tábor? https://magyarnemzet.hu/belfold/2023/07/a-parbeszed-penzen-taboroztat-a-szikra-mozgalom
zsolti123
2023. július 15. 14:54
Mandi, hazudik Jámbor, semmi antiszemita nincs a levélben! Nem kellene kijavítani?
Jaja
2023. július 12. 18:30
A kurva anyádat, te igénytelen majom! Fosik a picsád ugye? Amikor a barátaid vertek embereket, akkor nem jelengettél. Remélem elkapnak hamarosan!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!