Reagált a Booking: ezért nem teljesültek a kifizetések

2023. július 26. 17:52

A szolgáltató cég állítja, hogy a kifizetésekre azért nem került sor, mert karbantartás volt az oldalon, azonban nagyon sokan attól tartanak, hogy becsődölhet a cég.

2023. július 26. 17:52
null

Ma reggel érkezett a hír arról, hogy a Booking.com nem fizette ki a foglalások árát a vendéglátóipari partnereinek, ami a kisebb szállodák estében komoly gondokat jelentett. A szolgáltató cég állítja, hogy a kifizetésekre azért nem került sor, mert karbantartás volt az oldalon, azonban nagyon sokan attól tartanak, hogy becsődölhet a cég.

Reagált a Booking.com

A Booking az Index megkeresésére reagálva közölte:

„Sajnálattal értesültünk róla, hogy egyes partnerek nehézségekbe ütköztek, és sürgősen dolgoztunk azon, hogy a tervezett rendszerkarbantartás miatt késedelmet szenvedett kifizetéseket újraindítsuk. Megerősíthetjük, hogy a kifizetések feldolgozása megtörtént, így annak hamarosan a partnereinknél kell lennie”

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SzaboGeza
2023. július 26. 22:24
Aki már hazudni sem tud, az igazán szegény!!!:)
Ekrü
2023. július 26. 20:28
A Bookingnál a legtöbb foglaláskor nincs foglalási díj és nem a Bookingnak fizetsz, hanem megérkezéskor a szállásnak. Én mindig velük utazom és csak így. Mondjuk aki meg éppen panaszkodott, arról kiderült, hogy nem is az övé a kiadott szállás, hanem ő is csak bérli. Na ez az igazi lehúzás...
Sany Xepi
2023. július 26. 19:54
🔷A Bookingot ki lehet kerülni, megnézed az ajánlatukat, mert azok jól össze vannak gyűjtve, azát elmégy a szálloda honlapjára és ott foglalsz. Én ezt szoktam tenni.
hlaci83
2023. július 26. 18:50
Nyár közepén karbantartás. Aha.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!