Orbánia büszke!

2023. augusztus 17. 20:25

Épp mostanában győzi le a háborús inflációt, amelyhez a sorosista brüsszeliták oly sok reményt fűztek.

2023. augusztus 17. 20:25
Gusztos István
Hírklikk

„Ha büszke, büszke – van neki mire: épp mostanában győzi le a háborús inflációt, amelyhez a nyugati impirilisták, a sorosista brüsszeliták oly sok reményt fűztek. Azt hitték, megtörik vele a NER-t, de pofára estek: még a belüket is kitapossák!

Hiszen annyi minden történt velünk mostanában – például meteoritok csapódtak be, amelyek egész Európát tönkre tették, az USA is haldoklik… Nemrég oda jutottak – megírta a mandiner vagy a magyarnemzet, oly mindegy –, hogy lelőttek egy embert, csak mert fegyverrel fenyegette az elnököt. Mondta is a mandiner vagy a magyarnemzet vagy mindkettő, a többiek is: »nem biztonságos dolog az USA-ban az elnököt bírálni!« És ők prédikálnak nekünk demokráciáról…

Szóval volt itt Covid-meteorit – nálunk haltak meg szinte a legtöbben, de már alig emlékezünk a 65 felettieknek szánt kínai vakcinákra: még a kínaiak sem merték ezt megcsinálni, de mi megmutattuk! Beszélhetett a dolláron hízott, oltásellenes baloldal, amit csak gazdáik akartak – senki sem figyelt rájuk. És mennyi lélegeztetőgépet vásárolt az országnak a folyton levegőben tartózkodó »külgazdasági miniszterünk«, nyilván az orbáni útmutatást követve..! És milyen ügyesen eltűnt az a cég (is) vagy micsoda, amely az üzletet lebonyolította – Kaya Ibrahim is csettintett erre.”

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I feel the earth move under my feet
2023. augusztus 24. 06:57
"Szóval volt itt Covid-meteorit – nálunk haltak meg szinte a legtöbben," Még mindig van fogadóképes kereslet erre a számtalanszor tételesen megcáfolt hazugságra???
Voloka
2023. augusztus 22. 07:36
Jé, ez a Gusztostalan él még? Milyen sokáig eláll a szar!
22-es csapdája
2023. augusztus 21. 17:29
Szar ellendrukker, alátámasztás nélküli tirádája. Lapozzunk, feleim.
Box Hill
2023. augusztus 18. 12:55
Ez az írás hány dollárcentet ért?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!