Csintalan: Orbán csak meg akarja úszni a balhét két-három évre

2023. szeptember 29. 18:24

Az MSZP-be visszatérő megmondóember az ellenzéket sem kímélte.

2023. szeptember 29. 18:24

Megint érdekes eszmefuttatásba kezdett Csintalan Sándor a Magyar Hang Kötöttfogás című műsorának legutóbbi adásában. Az MSZP-be visszalépő megmondóember iszonyú nívótlannak nevezte a hétfői parlamenti plenáris ülést. 

„Komolyan kérdezem az ellenzéki hölgyeket és urakat, tényleg muszáj fenntartani azt a látszatot, hogy a magyar parlament plenáris ülésén politikai viza zajlik? És ráadásul még hülyét is csináltok magatokból?” – mondta Csintalan, aki szerint a képviselőknek meg kellene érteniük, hogy a munkájuk nem kapcsolódik szorosan ahhoz a házhoz és ahhoz a plenáris üléshez, 

ahol Orbán Viktor elképesztő hazugságözönnel önti nyakon ezt a magyar társadalmat. 

Csintalan ezek után megfejtette az akkumulátorgyárak építésének hátterét: szerinte Orbán Viktor arra játszik, hogy jönnek majd az akkumulátorgyár-beruházások, ami kicsit felpörgeti az építőipart, kicsit megugrik a GDP és így két-három évre megússza a balhét. Szerinte ezzel „megint toltak egyet egy sokkal mélyebb szakadék felé.”

Mint mondta, az ellenzéki megszólalók közül egy se volt, akik szintén nem termelési értekezletként fogta volna fel ezt a sztorit és „nem a nemzet vagy az életünk kontextusában mondta volna el a magáét”.

Aki ahhoz a látszathoz asszisztál, hogy ez egy parlamentáris demokrácia, az nem ért semmit abból, ami ebben az országban van

– mondta Csintalan, akinek szavaira Konok Péter is rákontrázott. Szerinte semmi jelentősége, hogy mi hangzik el a parlamentben. Ez nem valódi párbeszéd, sőt nem valódi beszéd. Ez csak munkazaj, ami a NER működését eltakarja – magyarázta. 

A teljes adást itt nézheti meg: 

Nyitókép: Magyar Hang/YouTube

 

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. október 01. 14:50
Csintalan Sándor bácsi komenista maradvány, egy nagy hordónyi hányás! Rohadt vörös dög!
iimre
2023. október 01. 13:29
"Csintalan: Orbán csak meg akarja úszni a balhét két-három évre" Csintalan, Te elmebeteg, OGV 2010 óta folyamatosan minden országgyűlésit abszolút többséggel megnyert (a legutóbbit a legnagyobb arányban), mi a qrva anyádról delirálsz? :DDD
Palatin
2023. szeptember 30. 21:05
A lumpen-elit lekozmált salakjának buta okoskodásait "élvezhetjük" a Kötöttfogásban. De ez inkább a leaszfaltozott agyúak olyasféle morfondírozása az ország helyzetéröl, ahogy az amputált lábúak a fociról szoktak diskurálgatni. Ahol a Csintalan megjelenik és hadovál esztelenül, onnan a szellem gyosan kisomfordál nesztelenül.
Palatin
2023. szeptember 30. 20:54
Csintalan.... csintalan..., bruhahahaa... miért kell ezt ilyen finomkodva mondani. Sunyi, zabolátlan és ronda,, kész, ne kerteljünk. Különben Sanyi, tudod mit, keverjél a házatlan csigákkal...., azok állnak hozzád a legközelebb széségben is és intelligenciában is... Mi nem vagyunk rád kiváncsiak. Ha valaki ránéz Csintalanra és még azután is megakarja hallgatni, hogy mit mond, az nem egészen normális. Ha ilyen leaszfaltozott agyú lumpen-elitek oktatnak bennünket, mint ez a minden lében WC-kefe, akkor egyre lököttebbek leszünk. Csintalankodjatok egymás között, de minket hagyjatok békén. Nincs velük közös témánk...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!