Szerencsétlen Daniel Freund

2023. szeptember 13. 07:46

„Ez hatalmas siker, amit a Zöldpárt tagjaként sikerült véghezvinnem” – állítja egy retardált suhanc stílusában.

2023. szeptember 13. 07:46
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Valaki bemutathatná Daniel Freund zöldpárti főállású magyargyűlölőnek Marie Arena szocialista képviselőnőt. A korrupció iránt rendkívül fogékony barátunk jobban tenné, ha vigyázó szemeit sűrűbben vetné újbalos képviselőtársaira, és nem velünk foglalkozna, hiszen Marie Arena története sokkal jobb küzdőteret biztosít a korrupcióellenes harchoz. 

Miután a belga rendőrség átvizsgálta a nevéhez köthető hat ingatlant, abban, amelyikben a fia lakott, közel száztízmillió forintnyi eurót találtak. Nem véletlenül, Marie ugyanis tagja annak a feltételezett bűnszervezetnek, amelyet a gyanú szerint egy volt olasz EP-képviselő, Pier Antonio Panzeri irányíthatott, ezért előzetes letartóztatásba is került a görög Eva Kailival, a parlament egykori alelnökével és a szintén belga Marc Tarabellával. 

Ne tévessze meg dühös Danit, hogy immár valamennyien szabadlábon nyomogatják a gombokat a hitelességét teljesen elveszített EP-nek a tagállamokat vegzáló ülé­sein, ettől ez még egy soha nem látott mértékű korrupcióba keveredett nemzetközi bűnbanda. És ez nem vicc! Az viszont kezd röhejessé válni, ahogyan Freund betegesen tapadó figyelme naponta többször is arra kényszeríti őt, hogy aljas hazugságokon alapuló bugyutaságokat kürtöljön rólunk világgá. Azért is jó lenne, ha mielőbb befejezné ebbéli tevékenységét, mert még kiderül a végén, kitől és mennyit kap gurulós bőröndben a folyamatos lejáratásunkért cserébe.

Mindenesetre bűnbánat nélküli vallomástételnek tekintjük korábbi kitörő örömét afölött, hogy hazánk a mai napig sem kapta meg a nekünk járó uniós forrásokat. Ahogyan fogalmazott egy nemrégi kirohanásában, több mint hatmilliárd eurónyi európai forrást fagyasztottak be Orbán elől, a közel hatmilliárd eurónyi koronavírus-alap mellett. 

Ez hatalmas siker, amit a Zöldpárt tagjaként sikerült véghezvinnem” 

– állítja egy retardált suhanc stílusában, aki egyáltalán nem fogja fel, hogy mit tett, sőt egyenesen kérkedik bűneivel. Talán soha nem tudja egy óvodai homokozó szintjén megrekedt politikai fogyatékossággal élőként felfogni, de nem a kormányfőtől vontak el bűntársaival forrásokat, hanem a magyar néptől. A jelentős béremelést váró pedagógusoktól, a fejleszteni vágyó vállalkozásoktól, a felzárkózni kívánó elmaradottabb régióktól. Összehordhat hetet-havat arról, hogy nem Magyarországot, hanem a miniszterelnököt akarják kiszorítani, ellehetetleníteni, meggyengíteni, hátha megbukik végre a libernyákok, méregzöldek és neomarxisták által zsigerileg gyűlölt nemzeti-konzervatív elkötelezettségű, szuverenista kormány, egyet jó, ha tudnak: minimum hárommillió ember tartja őket magyargyalázó, országpusztító latroknak.”

Nyitókép: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Advocate
2023. szeptember 14. 06:43
Valamit villantania kell! Jönnek a választások, és a multkor is 19-nek jutott be a 20-as listáról! Félő, hogy most ez se lesz meg, azért rugózik ezzen a magyar ellenes sztorin mert ezen kívül semmilyen politikai teljesítményt nem tud felmutatni!
Ehetős Odó
2023. szeptember 13. 21:15
Der ist ein Arschloch, der Dani...
Hangillat
2023. szeptember 13. 19:27
Akár a 'népbuktatás' is belefér az orbáni rémrezsim elleni homokozóban sütött bukta lenyelettetésével a sültbolond szerint. Das Freundlich Geld.
szgbj
2023. szeptember 13. 17:19
Mi a f.szt keresünk még az EU-ban, ahol DF szerű hivatalos utálkozók hozzák a döntéseket! Megint belülről próbáljuk megjavítani, mint a létező szocializmust utolsó évtizedeiben? Nem tanulunk soha?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!