3 éves voltam, amikor a válogatott utoljára kijutott egy világversenyre közvetlenül a selejtezőcsoportból

2023. november 16. 21:50

Nem emlékezhetek rá, de a mai meccsre fogok.

2023. november 16. 21:50
SZOBOSZLAI Dominik
Dömötör Csaba
Dömötör Csaba
Facebook

„3 éves voltam, amikor a magyar válogatott utoljára kijutott egy világversenyre közvetlenül a selejtezőcsoportból.  Nem emlékezhetek rá, de a mai meccsre fogok. Most nem a játék vagy az eredmény, hanem a kijutás ténye miatt. 

Irány Németország!

Előtte vasárnap tali a Puskásban, hajrá, magyarok!”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ProletarFC
2023. november 19. 11:12
Jobban kéne tisztelned a Kádár-korszakot és nem beszólni a szocializmus rendszerének, mert akkor kijutottunk és nem EB-re, hanem VB-re (és két teljes metrot adtunk az országnak és az 1-es villamos vonalát) , itt a lakótelepen még a válgotatottat is megvertük volna hazai kispályán, az aszfalt ugyanis másfajta talaj mint a fű olyan szinten fociztunk és napi szinten. Én 17 voltam 1986-ban. Mai napig büszke vagyok magamra, hogy a Bicskeinél ifjúsági válogatott játékost a tornaórán úgy kicseleztem, hogy nem tudott dühében mást csinálni mint elkaszált, alig győzött bocsánatot kérni tőlem, mert jó haverok voltunk.
Reszelő Aladár
2023. november 19. 09:40
Ha anno Izland ellen elég volt az utolsó 7 percet megnézni, akkor ebből a meccsből elég lesz az utolsó 3. Egy meccs aminek feledésbe kellene merülni a játék miatt, de egy meccs ami feledhetetlen marad a eredmény miatt. Tanulni kell ebből is. Hogy milyen az, amikor majdnem magunkat verjük meg, de végül a szívvel és hittel és némi szerencsével csak összejön. Ezt a meccset igenis sokat kell visszanézni akkor, amikor kicsit elragadtatjuk magunkat!
kamasuka
2023. november 18. 18:12
1996, Atlantai olimpia, havas selejtező! ;) Na, az volt az utolsó magyar focicsapat, aki egy selejtezőből kvalifikálta magát nemzetközi futbaleseményre. Olimpia. Az olimpia első három helyezett csapata közül a csoportmeccseken kettővel is összefutottunk. Olyan játékosokkal, mint Kanu Nigériából, vagy a brazilok közül Dida, Roberto Carlos, Bebeto, Ronaldo és Rivaldo. Tehát senki se mondja, hogy ez nem is igazi torna volt. Sőt! Amúgy Nigéria nyerte. Rég volt. Természetesen - gondolom - Dömötör Csaba az 1985ös Mezey-féle csapatra gondolt, de Sáfárékat mindig elfelejtik a nagy futbalokos politikusok, pedig remek csapat ment ki az olimpiára is: Sáfár, Babos, Szűcs, Dárdai, Dienes, Dombi, Dragóner, Egressy, Forrai, Herczeg, Horváth, Hrutka, Hungler, Lendvai, Lisztes, Madar, Mátyus, Molnár, Pető, Preisinger, Sándor, Sebők, Szanyó, Szatmári, Vincze, Zavadszky Szomorú, közülük több már meghalt, de van olyan is akinek már a fia(i) is top játékosok, sajnos nem mindegyik magyar válogatottként.
connorj
2023. november 17. 14:47
ÉS EMLÉKSZEL AZ ÖSSZES MECCSRE. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!