2023, sose feledlek!

2023. december 31. 14:24

2024 a megélések, újrakezdések éve lesz számomra. A tiszta lap, ami mindenkinek jár!

2023. december 31. 14:24
Tóth Gabi
Tóth Gabi
Facebook

„2023.. sose feledlek..

Egy év, egy életre elegendő élménnyel, tapasztalással, megannyi kínnal és fájdalommal …testben és lélekben.. megannyi csodálatos pillanattal, amikor azt érzed, hogy nem lehetsz boldogabb… nehéz lenne mindent elmondani (talán majd egy könyvben) 
Sok hibámból tanultam.. sok emberi játszmából tanultam..  megtanultam, hogy nem leszek áldozat és kijövök ebből a rohadt szerepből..

Megtanultam , hogy egy perc alatt fordulnak el emberek az életedből, hogy megannyi helyet és űrt hagynak maguk után, hogy ezzel beengedd azokat, akik feltétel nélkül szeretnek… amikor megérzed, hogy neked is jár a szeretet.. amikor megengeded magadnak..

Megtanultam, hogy mindig az első érzés az igazi, hogy hinni kell akkor is, amikor mindenki mást akar, hogy csak te tudod igazán azt, ami jó neked… 

Engedjetek meg pár »tanácsot« egy ilyen év utàn:

Ne engedd, hogy »debilizáljanak«, , hogy nem vagy jó és erős…, ha azt érzed, hogy megmásítják a valóságod, akkor menj , fuss…

Ne engedd, hogy irányítsák az életed..ha a családod teszi, akkor se, ha a barátaid, akkor se... ha ezt érzed, akkor feltételekkel szeretnek.. merj onnan  kilépni , mert mérgezni fog… nagyon … ha lépsz, könnyű leszel és szabad! Erős és bátor! Jogod van az érzéseidhez! 

Nem vagy egyedül!

Elég egy ember önzetlen szeretete …

Elég egy mosoly a gyermekedtől, aki lát téged és azt szeretné , hogy boldog legyél, mert akkor fogja érezni a biztonságot! Te is érezni fogod a biztonságot! Meg lehet találni! Magunkban .. 

Fel tudsz állni!

Magadért tedd meg! Gyermekedért tedd meg!

Szintet lépsz, ahol feltétel nélküli szeretet vesz majd körül .. ezt biztosan állíthatom.

Nem akarom osztani az észt… 

Közhelyeket puffogtatni.. 

Csupán megfogadtam kislány koromban, hogy bátorítani fogok embereket.. hogy nektek is jár, hogy megérdemlitek a szeretetet, a jót, a szépet, a nehezet, a fájdalmat, a boldogságot, a pihenést, az utazást, a szerelmet, az életet!

2024 a megélések , újrakezdések éve lesz számomra.. a tiszta lap, ami mindenkinek jár! 

Köszönöm, hogy velem és ellenem voltatok! Köszönöm a sok szép levelet és a sok gúnyt is! Köszönöm a valóságban kapcsolódást! 

Legyetek bátrak! 
Ne féljetek! 

Szeretettel,
Gabi”

Nyitókép: Instagram-fotó

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Levinya
2024. január 15. 18:54
Nem szívügyem a hölgy, konkrétan a hangjától is feláll a szőr a hátamon, a beszéde stílustalan, mesterkélt. Ezért nem nézem, hallgatom. Ha rajtam múlna éhenhalna. De szerencsére nem rajtam múlik. Mindenki boldogulni akar, Ő is, azt sem gondolom, aki úgy él mint Ő , mindenki belerúghat. Ezt a részét sajnálom. Mert anya, nő, amit maximálisan tisztelek. Nem rughatunk bele minden nap. Kétle, hogy aki ekézik ezen elgondolkodnak. Legyünk nagyvonaluak.
2024. január 01. 19:00 Szerkesztve
Agymenes ez a no!!!!
alexandrosz-2
2024. január 01. 18:49
Zsidókereszténynemzetikonzervativ ribanc. Szarrá tetkózva. Szétbaszva. Bekábszerezve. A cigó debil adocsaló győzikéhez végül is passzol. A nernyik gecik zabálják. Mindkettőt, meg a hazug vétótlan köpcös geci gazdájukat is.
edico
2024. január 01. 10:33
Semmit nem veszítene a celeb média ha, eltűnnél.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!