Elegáns poént villantott az X-en Orbán Balázs

2023. december 16. 08:38

„Jó móka Brüsszelben magyarnak lenni” – fogalmazott bejegyzésében a miniszterelnök politikai igazgatója.

2023. december 16. 08:38

A Mandiner olvasói emlékezhetnek: úgy megrohamozták az újságírók az EU-csúcs második napján Orbán Balázst, mintha nem bírna betelni a magyar politikusokkal a nemzetközi sajtó. Erről itt írtunk korábban.

Ezt is ajánljuk a témában

Elegáns poént villantott a politikus

A miniszterelnök politikai igazgatója az X-en egy humoros bejegyzéssel reagált a helyzetre. A szituációt bemutató képhez annyit írt:

Jó móka Brüsszelben magyarnak lenni.”

Mutatjuk az említett bejegyzést:

Nyitókép: Orbán Balázs X-oldala

 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2023. december 29. 16:37 Szerkesztve
Brüsszelben minden ami Orbán ámulatot és bámulatot kelt, de még néha irigységet is. Joggal.
2023. december 16. 15:38 Szerkesztve
gyzoltan-2 2023. december 16. 11:57 "azt zsidóként ne te határozd meg" gyzoltan-2Ninini 2023. december 16. 11:48 "-és ezt te kedvezményezett arcátlan zsidóként meg mered kérdezni?!" Az elég nevetségessé teszi az érveidet, ha menetrendszerűen lezsidózod a veled egyet nem értőket.
nemecsek-3
2023. december 16. 14:28
gyzoltan-2csapláros 2023. december 16. 11:42 '...MÁRIA TERÉZIA, Ausztria, Magyarország és Csehország királynője ........." Tipikus esete amikor 1 tehenet ketten akarnak fejni. Mária Terézia mennyivel volt különb? Semmivel, sőt az udvar esetében még a vagyon begyüjtése is alantas munka volt őfelségéék számára a zsidó legalább dolgozott, kockáztatott. Ugyanaz az óbégatás mint ma a libsiknél, ha valaki a husosfazék közelében ólálkodik. Mária Terézia nevesített, ma a libsik antidemokratikusoznak ami nem nevesített (mer ahhoz már gerinctelenek meg túl könnyen vissza tud nylni a fagyi) de ami náluk mindenre kiterjedő hatállyal felruházható a pillanatnyi érdekük érvényesítése mentén
gyzoltan-2
2023. december 16. 11:57
"csapláros"! Az arcátlanságod arra kényszerít, hogy nyilvánosan szembesítselek vele! gyzoltan-2csapláros 2023. december 16. 11:42 --hogy nekem magyarként kivel mi a bajom, és mit kifogásolok, azt zsidóként ne te határozd meg! S ha a kérdéskörről értekezni van hajlandóságod tedd a magad neve alatt, s ne keverj bele! Hamiskártyás allűrjeid felháborítóak! A tisztességet nem ismered! Rólad rendelkezett Mária Terézia: MÁRIA TERÉZIA, Ausztria, Magyarország és Csehország királynője "A továbbiakban egy zsidó sem maradhat itt, mindegy milyen indoklással írásos engedélyem nélkül. Nem ismerek egy másik kellemetlen kártevőt az államon belül, mint ezt a fajt, akik csalásukkal, uzsorájukkal és pénzkölcsönzésükkel elszegényítik az embereket és semmitől sem riadnak vissza, amit egy tisztességes ember nem csinál. Következésképpen amennyire csak lehet, meg kell szabadulnunk tőlük."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!