Föld S. Péter utálatos lelke

2023. december 07. 15:21

Mintha fel akarná világosítani a magyarokat, mondván: a nemzeti konzultáció átverés.

2023. december 07. 15:21
Horváth K. József
Horváth K. József
Magyar Hírlap

„Sosem mondtuk hirklikkes Föld S. Péterre, hogy rendes ember, ami azért is komoly pozitívum, mert nem kell a véleményünkön változtatni. Voltaképpen Föld S.-sel kapcsolatban kapóra jön a 18. századi udvari kancelláriai tanácsos, Szlávy Pál iránymutatása, miszerint »mit használ az ékes ábrázat és a rendes termet, ha a lélek utálatos?« Szóval lehet Föld S. bármilyen szép, bármilyen snájdig, ha rosszat akar az embereknek, akkor bizony a lelke utálatos. Már pedig Föld S. a nemzeti konzultáció kapcsán rosszat akar az embereknek. S ami tovább torzítja lelkének utálatosságát az az, hogy úgy tesz, mintha jót akarna.

Mintha fel akarná világosítani a magyarokat, mondván: a nemzeti konzultáció átverés, közben – mint látni fogjuk – az ő sugallata az igazi félrevezetés, ferdítés. Mondjuk ki, hazugság.

Föld S. a Hírklikkben szokta közzétenni agymosodának szánt ferdítéseit, ahogy legutóbb a kamatstoppal kapcsolatban is azt tette. Most – a nemzeti konzultációt támadva – a kormány bizonytalanságára akarta felhívni a figyelmet, mondván, eredetileg a kabinet meg akarta szüntetni a kamatstopot, aztán mégsem szüntette meg. Az ékes ábrázatú, rendes termetű Föld S. ezen csóválja a fejét, mintegy érzékeltetve, hogy a kormány nem következetes, mi több, szembemegy Brüsszel akaratával, ami Föld S. szerint nagy baj.”

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cicologus
2023. december 08. 22:01
Föld ET Rá!!
llnnhegyi
2023. december 08. 09:10
Az infláció 2023 novemberben 7,9% Istenverte libbcsikommcsik DK MSZP Jobbik! Ezt nyeljétek be! Ne csak Gréczy Zsolt termékét!
llnnhegyi
2023. december 08. 08:25 Szerkesztve
Föld S. Péter profi humorista! Írjon egy humoreszket (gyilkost)a befulladt Csád Afrika kalandról! Lejárt szavatosságú Leopárd tankokról! Aki olvassa adja át!-:))))
kbs-real
2023. december 08. 08:01
"Szóval lehet Föld S. bármilyen szép, bármilyen snájdig, " Haha.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!