Nem csitul az RTL-botrány: szomorú hírt közölt közösségi oldalán Rácz Jenő

2023. december 14. 11:53

A séf súlyosan megsérült az RTL műsorában.

2023. december 14. 11:53
null

Mint arra a Mandiner olvasói emlékezhetnek, harminckét év foci alatt nem sérült meg annyiszor, mint az RTL-es boksz miatt – fakadt ki a korábbi válogatott játékos, Kabát Péter, aki hosszasan sorolta a műsor miatt összeszedett sérüléseit. Erről itt írtunk bővebben.

Ezt is ajánljuk a témában

Érdekesség, hogy a műsorban egyébként éppen Kabát Péter korábbi ellenfele, Rácz Jenő is megdöbbentő hírt tett közző közösségi oldalán. A Sztárbox című műsor Molnár Áron elleni döntőjén Rácz Jenő szeme alá kapott ütéstől ugyanis arcsontja eltörött, valamint az egyik szeme alatt egy ideg elszakadt, és emiatt néhány másodpercre teljesen elveszítette a látását a küzdelemben. Az állapotáról a séf Instagram-oldalán osztott meg egy bejegyzést.

„Most jöttem ki nemrég a kórházból…” – kezdte Instagram-posztját Rácz. – „Sajnos vasárnap komolyabban megsérültem… Részt vettem egy MR, CT, szemészeti és fül-orr-gége vizsgálaton, ahol sajnos azt mutatták ki, hogy az arccsontom eltört és az egyik ideg leszakadt a helyéről… az utóbbira lettem figyelmes, hogy valami nem oké…” – írta Rácz Jenő.

A séf bejegyzését itt tekintheti meg: 

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2023. december 16. 07:11
Idióta...
Phm045
2023. december 15. 09:04
Leszarom! Ahogy mondani szokás. Miért ment oda? Én biztosan nem kértem rá. Ja hogy a ringben osszák a pofonokat.........így jártál. Remélem a sérülése nem lesz maradandó, maximum, hogy végre helyre teszi az eszét ennek a hülye fasznak......... Azt viszont sajnálom, hogy a másik szuperhőst (noar) nem verték péppé. Annak mekkora pofája lesz ezután, de ami késik nem múlik!
ZUzoli Süli
2023. december 14. 20:36
drog teszt nemártott vóóóna :D
Spiritmonger
2023. december 14. 17:41
Jó pénzért bement a ringbe. Ahol ütnek nagyot. Mivel semmi köze nincs az ökölvívashoz, ezért megsérült. Most meg sajnáltatja magát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!