Pészáh, Sammun-Nisszím – itt van Gyurcsány Ferenc húsvéti üzenete

2024. március 29. 11:33

Gyurcsány Ferenc

2024. március 29. 11:33

Fotó: MTI/Kovács Attila

Nagypéntek délelőttjén Gyurcsány Ferenc a Facebook-oldalán jelentkezett. Mint írta,

a Húsvét, a Pészáh az iszlám a tavaszünnepe, a Sammun-Nisszím az élet szeretetéről, az újrakezdésről, az örök élet vágyáról szól.

Jézus feltámadása, az Egyiptomból való szabadulás, a remény, hogy kiszabadulhat az ember tapintható életének fogságából” – fogalmazott, majd hozzátette: „Hogy e remény végső hordozója a maga az ember, a végtelen természet vagy a Teremtő mindenhatósága, talán nem is olyan fontos. Annál inkább a hit, hogy jobb lesz a világ.”

„Ünnepeljük az életet!” – zárta bejegyzését a DK-vezér.

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dekoninck-2
2024. március 31. 09:36
A transznemű láthatóság meg nem Is fontos, te sátánfattya?
lendvaiildiko
2024. március 29. 20:46
Ma nem csak bérmálkozott!
OneiroNauta
2024. március 29. 20:17
Különösen jó üzenet húsvétkor mikor az ateista-materialista rongyember okádik cefrével kevert tömjénfüstöt a hazug szájából...
Palatin
2024. március 29. 17:45
"Pofátlanul csak hazudtunk reggel, délben, este, Vajon a ti szemetekben ez oly szépen fest-e? Gyurcsány vagyok nem tagadom, a magyarok veszte, Ki oly sok ember boldogságát komiszul elcseszte. Adjál mégis egy újabb esélyt a kókler Ferónak, Még akkor is, ha unokáid ezért jól megrónak. Nálam csak a mutyi számít, nincs helye melónak, Megtehetem, bőröm vastag, mint egy csatalónak. Bár jól tudom, kívánjátok, hogy hamar kimúljak, Adja Isten, hogy még egyszer rátok szabaduljak. Megoldom a problémátok, mint még soha senki, Úgy éltek majd mint egy csöves, éhenkórász jenki."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!