Váratlan helyről kapott támogató szavakat Varga Judit

2024. március 27. 22:55

Én hiszek neked és kiállok melletted – olvasható a bejegyzésben.

2024. március 27. 22:55

Nyitókép: MTI/Rosta Tibor

Varga Judit szerda este exkluzív interjút adott Hajdú Péternek, melyben megdöbbentő részleteket árult el volt férjével, Magyar Péterrel kapcsolatban. Ezt követően az influenszer világból érkezett egy meglepő, támogató üzenet Vasvári Vivientől.

Instagram-bejegyzésében így fogalmazott: 

„Én személy szerint nem értek a politikához és nem is kívánok politizálni. De mivel személyesen is érintett voltam hasonló bántalmazó kapcsolatokban, tudom mennyire nehéz és milyen bátor dolog ebből kiszállni és erről nyíltan beszélni. 

Megrendülve, felháborodva, de közben csodálattal néztem végig  a ma este közzétett interjút. Hiszem, hogy mi nők bármire képesek vagyunk! Ne hagyjuk, hogy az ilyen nárcisztikus szörnyetegek elérjék, hogy kevésnek érezzük magunkat! Én hiszek neked és kiállok melletted Varga Judit.”

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Megadja Gábor

Mandiner

Idézőjel

Az alábbi sztori természetesen teljes egészében képzeletünk szüleménye, a valósággal való bármilyen kapcsolata pusztán a véletlen műve.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:17
🍓 ️ ­A­ ­­d­­ö­g­­ö­­s­ ­­­l­­­á­n­­­y­o­­­k­­ ­v­­á­­­r­­n­­­a­­k­­­ ­r­á­­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­𝗨­𝗡
Spiritmonger
2024. március 29. 14:06
A bántalmazás vádja pusztán attól nem lesz igaz, hogy elmondják. Sőt, attól sem lesz igaz, hogy többször és/vagy többen is elmondják. Horrible dictu, még az sem számít bizonyítéknak, hogy az állítólagos sértett a bántalmazás vádját elhaló hangon és/vagy ártatlan tekintettel és/vagy nagy nyilvánosság előtt mondja ki. Varga Judit és Magyar Péter mindenfélét mondanak egymásra, de ezek közül egyik vádat sem bizonyították. Ettől függetlenül Magyar Péter nagyon nem korrekt, mert oda szart, ahol enni kapott, de ez független attól, hogy el kell hinni-e róla és/vagy neki bármit is bizonyíték nélkül.
Gyurcsany-embere
2024. március 29. 12:44
Ha igaz lenne miért nem áll ki a kormány egy bántalmazott tagja mellett, amit bayer szerint 10 éve tudnak? Juditka miért nem valamelyik kormányközeli TV-n szólalt meg? A bukása óta kussban van, most meg a hajdú nevű elítélt adócsaló (nézz utána ha nem hiszed) bulvárszenny műsorában állt ki egyedül a nyilvánosság elé? Akkora hazugság az egész, hogy még a hazug propagandamédia is csak forrásokon keresztül mer hivatkozni az ügyre. A fidkányok jól be lettek idomítva, mostanra bármit elhisznek, amit tóni eléjük tesz.
vanced
2024. március 29. 08:33
Varga-Damm arról írt, hogy pályafutása során épp átél egy hasonló esetet. Mint fogalmazott: „nem csak fájdalmas volt végig nézni ezt, hanem szembe jött velem a hivatásomban a most másodfokú döntésre váró ügyem, amelyben az ottani bántalmazó, nárcisztikus apa szinte szó szerint ugyanezekkel bántalmazza a három gyermekét és azok édesanyját”. Olyan ez, mintha ugyanazt a forgatókönyvet írná a biokémia mindegyik nárcisztikus, személyiségzavaros ember agyába. - hívta fel a figyelmet az ügyvéd. Vajon a biokémia írta vagy a Rogán lommunikációs csapata "vette kölcsön" a forgatókönyvet? Én MÁR nem hiszek Vargának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!