Vitézy beleállt Karácsony Gergelybe: csak a szája jár, „Facebook-videókat bárki tud forgatni”

2024. március 06. 12:40

A főpolgármester ugyan megígérte, két kezével tépi le a hirdetéseket, csak hangzatos kijelentésekre futotta az erejéből.

2024. március 06. 12:40

Nyitókép: Mandiner/Trenka Attila

***

„Budapest épületei nem hirdetőoszlopok – mondta tegnap egy Facebook-videóban Karácsony Gergely főpolgármester, és ebben teljes mértékben egyetértek vele” – kezdte közösségi oldalán megjelent legfrissebb posztját az egykori államtitkár, Vitézy Dávid, majd keményebb hangra váltott:

„Engem is felháborítanak a fővárosunkat ellepő óriási reklámhálók, amelyek nem csak a belvárost csúfítják el, hanem a város egészét, így a külső kerületeket is – míg azonban Facebook-videókat bárki tud forgatni, a főpolgármesternek ennél lényegesen több eszköze volt és van a fellépésre. 

Nézzük például ezt az épületet Kelenföldön, ahol Budapest nyugati kapujában is egy óriási, tíz emelet magas hirdetés fogadja a fővárosba érkező több százezernyi embert.

Bár a főpolgármester tegnap megígérte, ha kell, két kezével tépi le ezeket a hirdetéseket, teátrális gesztusok és jogászkodás helyett ebben az esetben használhatná a most is rendelkezésére álló eszközöket

– fogalmazott a közlekedési szakember, aki megmutatta az ominózus épületet, majd arra is rávilágított, hogy miért felháborító a főpolgármester hangzatos, ám üres kijelentése:

„A tíz emelet magas hirdetőoszlop tulajdonosa ugyanis a Fővárosi Önkormányzat, ők adták bérbe a tíz emeletnyi reklámfelületet” – írta Vitézy.

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:25
🍓 ️ ­­­A­ ­d­­ö­g­ö­­s­­­ ­­­l­­á­n­­­y­­o­k­­­ ­v­­­á­r­­­n­­­a­k­­­ ­­r­­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
atti64
2024. március 06. 20:27
KARÁCSONYFÁNAK SOSE VOLT ESZE EGY IDIOTA BAROM ÁLLAT LEHET RAGOZNI HA VALAKI NEM ÉRT A MUKÁJÁHOZ AZT PROBAIDÖ ALATT KIRUGJÁK ÉN UGY PICSÁN RUGTAM VOLNA MÁR A MÁSODIK NAPON HOGY A FRONTIG SZÁLLT VOLNA OTT AZTÁN UGATHATOTT VOLNA DE INKÁBB BESZARTVOLNA FÉLELMÉBEN!!!!!!!!!!!!!!
Mankel
2024. március 06. 15:40
Na jó. Vitézy Dávid lassan találja ki, hogy ő most akkor polgármester jelölt-e vagy mi a szösz. Kezd unalmas lenni ez partoldalról bekiabálás.
pesti051
2024. március 06. 14:13
Mi lehet Perjéssel? Egyedül fogja a "nem kis ládikák, nagy ládikák" balhét elvinni? Karácsonynak inkább a párttársával kellene foglalkoznia, de őt is xarban fogja hagyni, mint mindenkit. Sallai R. Benedek kiváló meglátása szerint. Remélem Perjés őszinte, feltáró vallomást fog tenni. És akkor a magas vékonynak is kinéz rövid, keskeny rácsos szoba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!