Dobrev Klára bedobta a kampányába Jocó bácsit (VIDEÓ)

2024. április 26. 13:52

„Az a feladatom, hogy Jocó bácsi újra taníthasson.”

2024. április 26. 13:52
null

Nyitókép: Képernyőkép/Dobrev Klára TikTok-oldala

Dobrev Klára legújabb TikTok videójában az látható, ahogy találkozik a tanári pályát elhagyó közkedvelt pedagógussal, Balatoni Józseffel, ismertebb nevén Jocó bácsival. 

A történelemtanár 2023 nyarán búcsúzott a tanári pályától, miután életbe lépett a státusztörvény. Most Dobrev Klára videójában tűnt fel, amiben a poltikus elmondta, az a feladata, hogy „Jocó bácsi újra taníthasson”.  Dobrev elmondta, nagy rajongója a tanárnak, de lájkolni nem szokta a tartalmait. 

@klari_vagyok Néha nekem is szerencsém van. Jocó bácsi az EP-ben. Naná, hogy kellett közös fotó.😀#jocóbácsivilága #influencer #foryou #foryoupage ♬ eredeti hang - Dobrev Klára

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. április 27. 21:15
KI EZ A BAROM A PATKÁNY KURVA MELLETT??????????????????
Kristály
2024. április 27. 13:18
Apró nagypapa módszerét kellene alkalmazni az unoka lányon hogy érezze a börén a kommunizmus áldásait
ipolypart2
2024. április 26. 19:00
Oszt, előbb, utóbb minenkiről kiderül, hogx hova tartozik. íugye Jocó bácsi, úgyia, mint minta tanár. Mint a többi tanár vagy Jocó bácsi. Várom a szivárványos nőt is. Ő is osztja az észt mindenütt, de Poloska őt is orrba vágta.
akkor ki
2024. április 26. 16:55
Rajongok magamban, de nem mutatom, mert irigy kutya vagyok! Moslék hazaáruló!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!