Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

2024. április 19. 07:36

Hajtóvadászatot indítottak.

2024. április 19. 07:36
null

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak utána – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint egy, a város irányába haladó, bolgár rendszámú személygépkocsi ütközött egy szemben közlekedő, majd egy mögötte érkező magyar rendszámú autónak.   

A szemből érkező magyar rendszámú kocsiban egy középkorú férfi és nő a helyszínen életét vesztette, a külföldi rendszámú jármű vezetője és utasai elmenekültek,

 a mögöttük érkező autóban ketten – az elsődleges adatok szerint könnyebben – sérültek meg.   

A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja, a balesetet okozó sofőr és utasai után hajtóvadászatot indítottak – áll a közleményben.

(MTI)

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­­A­ ­d­­­ö­­­g­­ö­s­ ­l­­á­n­­­y­­­o­­­k­­ ­­v­­­á­­­r­n­­a­­k­ ­­r­­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
grammar-nazi
2024. április 19. 13:08
A ferihegyi gyorsforgalmi mindig is ÉLETVESZÉLYES volt, ha nem kezdünk vele valamit, akkor az is marad. (Más: migránsok ám az apátok f@szát, azok nem tipikusan Ferihegyen keresztül közlekednek.)
atti64
2024. április 19. 12:49
AZ EMBERCSEMPÉSZEKET ALAPBOL HELYSZINEN KIVÉGEZNI VISSZAÁLLITANI A HALÁLBUNTETÉST ÉS KILÉPNI AUTOMATIKUSAN AZ UNIOBOL!!!!!!!!!!!! KÖKEMÉNY TÖRVÉNYEKET LMBTQ ANTIFÁK ÉS HASONLO SZERVEZETEKRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rodolfo
2024. április 19. 12:35
Ezek embercsempész g@cik. Remélem megtalálják őket, a letartoztatás közben a letartoztatás alatt tanúsított ellenállásuk miatt egy-két ujjperc is el fog törni - kezdésnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!