Menczer Tamás: Magyar Péter politikai értelemben olyan, mintha Vadai Ágnes és Márki-Zay Péter szerelemgyereke lenne (VIDEÓ)

2024. április 17. 14:17

„Neki azoknak a sértegetése és lenézése fontos, akik nem értenek vele egyet. Dettó Márki-Zay” – mondta a fideszes politikus.

2024. április 17. 14:17

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

„Magyar Péter olyan, legalábbis politikai értelemben, mintha Vadai Ágnes és Márki-Zay Péter szerelemgyereke lenne” – mondta Menczer Tamás.

Kiteszek egy posztot, három perc múlva megjelenik, tehát ugye ezzel tölti az idejét, de nem a témáról ír, hanem engem sérteget”

– magyarázta a fideszes politikus. „Ebből is látszik, hogy neki azoknak a sértegetése és lenézése fontos, akik nem értenek vele egyet. Dettó Márki-Zay. Emlékezhetünk, »trágyával etetett gombák« és minden egyéb, amit Márki-Zay mondott a fideszesekre, és

ugye azt is láthatjuk, hogy háborúpárti”

– fogalmazott Menczer Tamás.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. április 17. 20:24 Szerkesztve
MP, közhasznúan kösse fel magát, mert a kerületi fővadász úgyis az állatvédelemmel van elfoglalva!
szarvas-2
2024. április 17. 17:39
10/10.
Bp1964
2024. április 17. 17:32
A poloska peti, mint Vadai Ágnes és Márki-Zay Péter szerelemgyereke. Tökéletes. Annyi èsszel és becsülettel, amennyi a Csekkatka botmixere után bennemaradt.
llnnhegyi
2024. április 17. 17:16
MP egyetlenegy kérdésére sem kell válaszolni! ===================✓ Szapulni viszont muszáj! Megállás nélkül!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!