Tovább kavar a baloldali kommunikációs szakértő, aki Magyar Péter mellett tűnt fel legutóbb

2024. április 18. 14:29

Láng Balázs közölte, hogy mi fog történni az általa kezelt, Magyar Péterhez köthető csoportokkal a Facebookon.

2024. április 18. 14:29
null

Nyitókép: Facebook

Láng Balázs korábban maga dicsekedett el azzal, hogy támogatja Magyar Péter politikai törekvéseit, a kommunikációs szakember a közösségimédia-oldalán most mégis eltüntette az erre utaló bejegyzéseket, köztük a Magyarral közös képeket. Ráadásként pedig azt is igyekszik megakadályozni, hogy az általa kezelt, mozgósítást szolgáló Facebook-csoportokból információk kerüljenek ki a szervezkedésükről – vette észre a Magyar Nemzet.

Nemrég még ölelkezett is Magyar Péterrel

Mint arról mi is beszámoltunk, Láng Balázs nemrég Magyar Péterrel ölelkezett a tüntetés utáni fotókon.

Ismert: Láng 2018–2019-ben tíz hónapig az MSZP és a Párbeszéd szövetség stratégiai kommunikációért és kampányért felelős igazgatója volt.

A Blikk által készített felvételek nyilvánosságra kerülése után a médiaszakember először azonban magyarázkodni kezdett, mondván, hogy semmilyen formalizált kapcsolata nincs Magyarral, majd a Facebook-profiljáról is eltüntette a politikai szerepvállalásáról árulkodó tartalmakat – írja a Magyar Nemzet.

Minden baloldalhoz köthető tartalom eltűnt

A portál arra is rávilágít, hogy míg korábban Láng közösségi oldala olyan képekkel is tele volt, amelyeken a baloldal mellett mozgósított a 2022-es választáson, már ezeknek a felvételeknek sincs nyoma a profilján. 

Úgy tűnik, Láng Balázs a költekező életformájáról tanúskodó képeket is jobbnak látta törölni, hiszen a luxus ételfogyasztásait bemutató felvételeket is leradírozta a Facebook-oldaláról” – fogalmaznak.

Érdekesen alakul azonban a Láng által kezelt Facebook-oldalak élete is. Az egyikben például múlt vasárnap azt jelentette be, hogy a csoport vezetői ezen a héten előállnak egy 12 pontos, Magyar Péternek szánt javaslatcsomaggal.

Hamarosan zárttá válnak a csoportok

De Láng itt nem állt meg, úgy tűnik, egyre komolyabb tempót diktál. A Magyar Nemzet ugyanis azt is észrevette, hogy Láng egy bejegyzésében arra figyelmeztette a Talpra Külföldön Élő Magyarok! tagjait, hogy a csoport hamarosan zárttá válik, az újonnan jelentkezőket pedig alaposan lekáderezik, sőt a jelenlegi tagok közül kigyomlálják a szerintük gyanús elemeket.

Kedves Trollok, Voyeurök és Narancskárosultak! Három napon belül a csoportot zárttá minősítjük, így mostantól már csak »aki bújt, aki nem« alapon lehet csatlakozni hozzánk. 

Onnan viszont szigorú profilellenőrzés után tudtok belépni, és szélsebesen ki is lehet kerülni. 

Már csak 3 napig szivárogtathatjátok a posztokat, kommenteket a senki által nem olvasott propaganda felületekre, aztán úgy kivágunk benneteket, hogy öröm lesz nézni! Vihetitek ezt is az Origóra! Köszönjük a megértést!” – írta fenyegetően Láng.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:43
🍓 ️ ­­A­ ­­d­­­ö­­­g­­­ö­­­s­­­ ­l­á­­n­­­y­o­­k­­ ­­v­­á­­­r­­­n­­a­­k­­­ ­­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­.­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­­𝗡
makapaka2
2024. április 18. 18:50
Ez az MP olyan, mint MZP, ő is az ördöggel is összefog bármi hatalom reményében. Ezek puhatestűek.
a straight cold player
2024. április 18. 17:05
Ez lenne a baloldali kommunikációs know-how? Hát csodálkozunk, hogy nem jut a baloldal egyről a kettőre? Kommunikációs szakember? :-)))))
blondiner
2024. április 18. 16:44
Fú, már az árulót is elárulták :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!