Ungár Péter: Egy vörös polip uralja most a budapesti Városházát

2024. április 22. 20:58

Az LMP társelnöke szerint „az ellenzéki pártok elleni düh jogos”.

2024. április 22. 20:58

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

A Telex választási műsorának vendége volt Ungár Péter. Az LMP társelnöke szerint „az ellenzéki pártok elleni düh jogos, most csattan a pofon irányunkba a '22-es összefogás kudarca miatt”. Hozzátette: pártja tanult abból, hogy sikertelen volt a konstrukció.

Ungár hangsúlyozta, szerinte jó döntés volt, hogy a különutasságot választották és Vitézy Dávidot, a Fidesz korábbi államtitkárát indították főpolgármester-jelöltnek, még akkor is, ha sok kritika érte ezért pártját a baloldalról.

Ezt is ajánljuk a témában

Ungár szerint a siker egyik mutatója, hogy a közvélemény-kutatóknál az LMP fővárosi listája megelőzi a Momentumét, amit ha korábban mond neki valaki, arra úgy reagált volna, hogy „nem szabad rivotrilra vodkát inni”. 

Az LMP társelnöke arról is beszélt, hogy ők fel akarják számolni a politikai posványt Budapesten, szerinte szakemberekre van szükség, és azt akarják elérni, hogy pártpolitikusok kikerüljenek a fővárosi cégekből. Arra a kérdésre, hogy szerinte a Városházán ki a főnök, Karácsony Gergely vagy Gyurcsány Ferenc, azt mondta, hogy „egy vörös színű polip uralja a Városházát”. Majd név szerint megemlítette Draskovits Tibort, Gyurcsány egykori pénzügyminiszterét, 

aki a BKV-t vezeti úgy, hogy nincs közlekedéssel kapcsolatos tapasztalata.

Ezt is ajánljuk a témában

Ungár azzal is vitatkozott, hogy Vitézyt Karácsony ellen állították volna: „Egyszerűen egy nagyon jó jelölt. Nagyon ért ahhoz, amit csinált. Végre van lehetőség tartalmi kérdésekről beszélni.” Az LMP társelnöke hozzátette: „Vitézy nem a Fidesz hekkje és jobboldali szavazatokat is fog szerezni”.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:41
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­­­ö­­g­­­ö­s­­­ ­l­á­n­­y­o­k­­ ­­­v­­á­r­­n­­a­­k­­ ­r­á­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­𝗡
Lajoss
2024. április 23. 17:57
Péter megvilágosodott… 😂😂😂😂😂😂😂😂
zrx8
2024. április 23. 09:17
GyF: - lassíts, Péter, kezded túljátszani !
pipa89
2024. április 23. 07:30
Hümm, Ungárban van némi politikusi véna, hiszen valamennyire sikerült neki kibújnia a Gyurcsány-hatókörből, s hogy ez az internacionalista hálózatnak sem tetszik - büntetik a brüsszeli zöldek -, igazolja őt. Eddig ez senkinek sem sikerült: saját, Gyurcsány-mentes, ellenzéki platform. Akkor lenne igazi bravúr, ha Langley és Soros-mentességet is elérné...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!