Még Bod Péter Ákos is belengette, hogy lehet, hogy mégse hagyott le minket Románia

2024. május 03. 08:56

Valószínűleg most tört össze a román kormányfő.

2024. május 03. 08:56
null

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

Végig szaladt a baloldali sajtón, hogy a román bérek lehagyták a magyart, ami után még a román kormányfő is örömködött egy sort.

Ezt is ajánljuk a témában

Most Bod Péter Ákos megjegyezte az X-en, hogy „a fránya GDP/fő ad munkát eleget. De legalább gyorsan elmondhatom, hogy mi a GDP és mi nem az; miért nehéz mérni a per fő adatot, pláne vásárlóerőparitáson. 

Akkor talán le se vagyunk maradva? Talán nem (annyira), de...

A hosszú trend a gond.” 

Közben egyébként a „másik oldalról” is letörték a román kormányfő örömét, ugyanis Orbán Balázs is egy mandineres elemzésre hivatkozva bemutatta, hogy miképpen trükköznek a románok a statisztikával.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backsplash
2024. május 06. 07:54
Pedig, ha valaki, akkor ő igazán egy töketlen kutya.
Tommaso
2024. május 03. 13:50
"Azt rögzítsük, hogy a FIDESZ PÁRTÁLLAMA ELŐTT (2010-ig ) a forint az euróhoz képest sokkal jobban állt mint ma. A CSEH KORONA viszont több eurót ér, mint 2010-ben.
Tommaso
2024. május 03. 13:49
"Azt rögzítsük, hogy a FIDESZ PÁRTÁLLAMA ELŐTT (2010-ig ) Magyarország utcahosszal volt Románia előtt, ez nem volt kérdés. Ma az a téma, hogy lehagytak-e már minket" Az igazság az, hogy 10 -15 fontos gazdasági mutatószám létezik, ami leirja egy ország gazdasági fejlettségét, szintjét. Ezekből néhányban Románia és Horvátország megelőzte az ORBÁN (félre)VEZETTE MAGYARORSZÁGOT. A Fidesz pártpropagandája csak azokat a mutatókat emliti, ahol Mo. áll jobban. Egyelőre.
Tommaso
2024. május 03. 13:43
Az eddig a FIDESZ-re szavazók gondolkodjanak már el, ha az autópályán mindenki szemben jön velünk, nem lehet, hogy mi megyünk rossz irányba? Donald Tusk TELJES JOGGAL nevezte oroszbarátnak az oroszbarát Orbán oroszbarát politikáját gerinctelenül kiszolgáló pártorgánumot, a Mandinert.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!