Micsoda véletlen: Magyar Péter akkumulátorgyártás ellen tüntető szónoka benzinkutakat üzemeltet

2024. május 12. 12:36

A debrecenieket akkumulátorgyáras horrorsztorikkal riogató Kozma Évának jelentős bevétele származik a benzines bizniszből.

2024. május 12. 12:36

Nyitókép: YouTube

Az 1693.hu portál szerint az elektromos autógyártás elleni tüntetéseken és Magyar Péter debreceni rendezvényén is felszólaló Kozma Éva, a Mikepércsi Anyák a Környezetért nevű csapat szóvivője nem véletlenül tüntet az elektromos autógyártás, az akkumulátorgyártás ellen. 

Kozma Éva ugyanis társtulajdonosa egy olyan vállalkozásnak, amelyik benzinkutakat üzemeltet

– olvasható a cikkben, ahol kitérnek arra is: az Opten céginformációs adatbázisában Kozma Éva társtulajdonos a Petrol Operation Bt. nevű cégben (lenti kép). A rendelkezésre álló információk szerint ez a cég üzemelteti a berettyóújfalui és a biharkeresztesi MOL benzinkutakat.

Opten, MP jelöltje. Fotó: https://1693.hu/
Fotó: 1693.hu

A lap megkereste a MOL Nyrt-t (lenti kép), ahonnan a következő választ kapták: „meg tudjuk erősíteni, hogy az említett vállalkozás több üzemanyagtöltő állomást üzemeltet Berettyóújfaluban és Biharkeresztesen.”

MOL válasza, MP jelöltje. Fotó: https://1693.hu/
Fotó: 1693.hu

A portál szerint Kozma Évának jelentős bevétele származik a benzin bizniszből, éppen ezért nagyon álságosnak tartják, hogy maga köré szervezte, csatasorba állította és horrorsztorikkal riogatja a debreceni embereket.

Összesen 515 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bastyaelvtars
2024. május 13. 07:44
Az összes birka most elektromos auto és akku párti lett egy csapasra mert most ez a fideszes irányvonal:)) Az a fideszes üzleti koncepció hogy most sokan veszik az akksikat, tehát akkor gyártsuk és ennyi :))
tetx
2024. május 13. 07:15
Így beleolvasva a kommentekbe, úgy tűnik mostanra nem csak az OPNI zárt be.
Ez D-dúr és e-moll
2024. május 13. 00:44 Szerkesztve
"szalkai ---> Ez D-dúr és e-moll 2024. május 12. 18:19 & Kenton ---> Ez D-dúr és e-moll 2024. május 12. 19:03" Megnéztem az ingatlan.com-ot, ahol 600-800 ezer Ft m2 áron hirdetnek mikepércsi, új építésű 100-150 m2-es házakat. Ezek a házak még akkor épültek, amikor szó sem volt akkumulátorgyárakról és Mikepércs (Józsához hasonlóan) Debrecen új "kertvárosának" számított, ahonnét 15-20 percen belül benn vagy a városban. Azonban Mikepércsen ma ezek a házak gyakorlatilag eladhatatlanok, a régi építésű, rossz állapotú, többnyire kádárkockák kelnek el, amikbe tízesével-húszasával ázsiai vendégmunkások költöznek be. Nemcsak Mikepércsen, hanem Sárándon is hasonló a helyzet és a közeli fürdőváros Hajdúszoboszlón is, ahol speciel az eddig szezonális vendégházakat adják ki a tulajdonosaik egész évre ázsiai vendégmunkásoknak, komoly konfliktusokba kerülve emiatt a helyi lakosokkal és a továbbra is gyógyüdültetésből élni kívánó vendéglátósokkal-szállásadókkal.
gekk
2024. május 12. 22:42
Szegény orbitszoponcok. Ilyen és ehhez hasonló baromságokat kellene az egybites agyukkal magyarázgatni. Nem is megy nekik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!