Teleshopperekkel buktat Pressman

2024. május 05. 15:13

Tulajdonképpen a magyar ellenzék is csak Trump győzelmében reménykedhet: felszabadítaná őket Pressman alól.

2024. május 05. 15:13
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Pesti Srácok

Nyitókép forrása: Az Amerikai Nagykövetség Facebook-oldala

„Szóval Pressman mesterterve az (más logikus magyarázat tényleg nincs), hogy ezekkel a kínos, gyerekekre ócska termékeket tukmáló teleshopperekkel fogja megbuktatni a magyar kormányt, vagy minimum célként rákényszeríteni az alapvető külpolitikai irányváltásra. 

Érdekes lesz, amikor egy alapozó és egy szemceruza között korunk Horst Fuchsja, Whisperton geo- és társadalompolitikát fog tanítani gyermekeknek, a német köztévé színvonalán, akik utána majd megkérik a szüleiket, hogy vegyenek neki kommunizmust és amerikai külpolitikai érdeket. Ez így ki lett találva. És ez a hülye nagykövet…

Akik abban reménykedtek, hogy mindenkinek jobb lesz, ha a magyar ellenzéket az amerikai nagykövetség szervezi és irányítja, azok pont ugyanakkorát fognak csalódni, mint a fideszes üzenetekkel támadó Magyar Péterben nemsokára. Nem lett jobb, csak néhány táskás ember partizánba megszedte magát, minden új beszervezettért jár a sikerdíj, na meg a DM polcain lévő termékeket gyártó cégek mellett már a nagykövetség is fizet a tiktokos teleshoppereknek. Nagy lépés az embernek, kis lépés az ellenzékiségnek. És ettől Orbán?

Tulajdonképpen a magyar ellenzék is csak Trump győzelmében reménykedhet: felszabadítaná őket Pressman alól, megszabadítaná őket Pressmantól meg ezektől a kurva kellemetlen Horst Fuchsoktól.

Mi meg abban, hogy ha egyszer megkóstolják, végül rákapnak a szuverenitás édes ízére, amikor nem baj, ha nem nagykövetek és egyéb tartótisztek fogják a joystickot. Mert úgy az ellenzék mindig beszorul az aranyozott vécékefe és a bőrkímélő popsikendő közé.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Lentulai Krisztián

Mozgástér Blog

Idézőjel

Dancsót is be akarták húzni, azonban nem számoltak azzal, hogy egyrészt különvéleménnyel bír sok témában.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SimplyRed
2024. május 06. 16:38
Kedves Áron, az a rossz hír, hogy Pressman lényegében már kormányt buktatott, csak meg kell várnia, míg az influenszerek követőtábora választó korba lép. Az USA ugyan megpróbálta ezt már Bajnaival, Momentummal, MZP - vel most a Péterrel, láthatóan nem ért vele célba. Hát most nem bízta a véletlenre, talán van még 1x 4 évünk, utána megyünk mi is a levesbe, ahogy a lengyelek.
atti64
2024. május 06. 09:18
BÜZIGYÜLÉSRE CSAK BUZIK JÁRNAK!!!!!!!!!!INGYEN ZABÁLASRA KAPHATOK KÖCSÖGÖK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
I feel the earth move under my feet
2024. május 06. 08:57
Ezek kikezek? Van valaki, aki egyet is felismer közülük? Erről a "vegyünk olcsón, adjuk bazi drágán" telefontok-nepperről már hallottam, de felismerni őt sem tudnám a képről (tudom, nem az én korosztályom a célközönség)
vitamin
2024. május 06. 08:54
Jó vagy Rabbi mint mindig, valóban rendkívül szánalmasak ezek a nyomorékok, viszont ezzel együtt sem szabad félvállról venni a jelenséget. Ugyanis a ballibek újabban a gyerekekre mennek rá akik sajnos valamilyen általam érthetetlen okból vevők erre a szarra, amit ezek az "influenszerek" tolnak ezerrel. Én konkrétan 5 mp-ig bírtam nézni ezt a whisperton nevű izét annyira irritált de nyilván nem én vagyok a célközönség. Viszont neki több mint 1 millió követője van és órási a népszerűsége a tinik között, és sajnos nem ő az egyetlen, a többi hasonlóan nézhetetlen, elviselhetetlen, semmitmondó pozőr majom szintén több százezres rajongótáborral rendelkezik a tinik között, akiknek immáron a présember meg a többi tartótiszt iránymutatása mellet ezek az egybites jószágok ipari méretekben mossák az agyát és terelik a woke meg a liberalizmus felé. Mire felnőnek a nagy részük ezekre az "értékekre" fog rezonálni és szépen szavaznak majd ahova kell.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!