Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2017. január 5. 08:30

Két terabájtot tárol a Kingston utazóbarát csoda pendrive-ja.

Ha két terabájtnyi fényképet, videót, zenét és más fontos anyagot akarunk tárolni, itt a legújabb megoldás – a Kingston tegnapelőtt mutatta be kb. 8 centis pendrive-ját. Gondoljunk bele: több fér rá, mint a mindenféle tárhellyel stb. felturbózott legspécibb MacBook Prora!

A nem éppen picurka, megszokott pendrive-jainknál méretesebb flash drive teljes neve Kingston DataTraveler Ultimate Terabyte (GT), ám mindezzel együtt ideális utazópartner, és a 8 centi azért nagyon-nagyon zsebbarát.

Az USB 3.0 nemcsak tárkapacitásban masszív, hanem minden bizonnyal az ára is az lesz. A Kingstonnál szerencsére másra is odafigyeltek: a 0 fok alatti zord időt -40-ig, a meleget +80-ig, ütést, kopást stb. tűrő, kemény cinkötvözet külsőbe csomagolták, úgyhogy az időjárás és más viszontagságok aligha okoznak neki problémát.

A bejegyzés trackback címe: http://digit.mandiner.hu/trackback/27548


Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintHát, ha arra gondolok, hogy az első pendrive-om (talán egy Kingstone) 64 Mb-s volt, és mennyire örültem neki, hiszen a lemez csak 1,44 MB volt, akkor csak pislogok.


Én is azt hittem, hogy csak egy procc dolog, de amikor a vejem vidáman dolgozott vele a kertben ( retina display), én meg alig láttam valamit a közelben a Toshibámon, akkor éreztem a különbséget.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó