A Google aggódik az internet jövőjéért

2009. június 25. 13:07

A Google új segédletet kínál a webfejlesztőknek, mert félnek, hogy a gyorsan bővülő tartalommal nem tud lépést tartani a webfejlesztés.

2009. június 25. 13:07

A Google tegnap óta új segédletet kínál a webfejlesztőknek, s bevallásuk szerint azért osztanak meg technológiai információkat, trükköket, hogy segítsék a szakembereket abban, hogy a webes alkalmazásokat gyorsabbá tegyék. A közösségi alapon szerveződő Google Code nemcsak a cég évek alatt felhalmozódott tudásának egy részét kínálja az érdeklődőknek, hanem lehetőséget biztosítanak a fejlesztők számára, hogy megoldásaikat, ötleteiket megosszák másokkal is, majd ezeket a megfelelő helyeken megvitassák, illetve kérdéseket tegyenek fel egymásnak.

A hivatalosan egy szakkonferencián bejelentett kezdeményezés a vállalat szóvivője szerint azért jött létre, mivel a Google aggódik amiatt, hogy az irdatlan ütemben bővülő tartalommal és szolgáltatással nem képes lépést tartani a webfejlesztés. Emiatt vágtak bele a saját böngésző, a Chrome megalkotásába is.

A Google megosztja titkait a webfejlesztőkkel (IT café)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!