A szinglik többet iwiweznek

2009. június 16. 17:58

Az internetező egyedülállók többet csetelnek, és a közösségi oldalakon is aktívabbak - derült ki egy felmérésből.

2009. június 16. 17:58

A KutatóCentrum és a MASMI Hungary Piackutató Intézet közös felméréséből kiderül, hogy az internetezők 71 százaléka regisztrált tagja legalább egy közösségi portálnak, és 51 százalékuk havi rendszerességgel látogatja azokat. A legaktívabb felhasználók a fiatalok: a 18-29 évesek 63 százaléka havonta minimum egyszer belép egy közösségi oldalra. Az egyedülálló netezők is sűrűbben látogatnak közösségi szájtokat, közel kétharmaduk havi rendszerességgel ellenőrzi felhasználói profilját, míg a párkapcsolatban élőknek csupán 45 százaléka.

A felmérés szerint a legtöbb taggal természetesen az IWIW rendelkezik, második a MyVip, emellett a csetprogramok (MSN, Skype) is igen népszerűek, a netezők több mint 40 százaléka havonta használ azonnali üzenetküldő szolgáltatásokat. A legaktívabb csetelők szintén a 18-29 évesek és az egyedülállók.

Az egyedülállók aktívabbak a közösségi oldalakon (hvg.hu)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teglagyarimegallo
2009. június 17. 15:11
Hát ehhez tényleg szociológusok kellettek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!