Chromeosodik a Firefox 4

2009. július 28. 09:02

A Firefox fejlesztői közzétették az elképzeléseiket a böngésző legújabb, 4-es verziójának külsejéről. Olyan Chrome-os.

2009. július 28. 09:02

A fejlesztők új gyakorlata, hogy publikálják, véleményezésre bocsátják az új kiadásokban tervezett változtatásokat, így a Firefoxot fejlesztő Mozilla új képeket tett közzé a Firefox 4.0 tervezett felhasználói felületéről. A wikire feltöltött tervek nem véglegesek, azért publikálták őket, hogy a közösség véleményezhesse azokat. A javasolt változtatások célja a felület átláthatóbbá, egyszerűbbé tétele, a weboldalaknak fenntartott terület növelése.

Az első kép a tabok kétféle elrendezését mutatja be: az egyik – akárcsak a mostani, 3.5-ös verzióban – a címsor alatt, a másik a fölött jelenítené meg a lapok füleit. A másik publikált képsorozat pedig egy új, a megnyitás, újratöltés és megszakítás funkciókat kombináló gomb tervét mutatja be. Ez URL-ek begépelésekor a „menj!” parancsot hajtaná végre, míg a weboldal megjelenítése közben a betöltés leállítására, a megjelenítés befejezése után pedig az oldal frissítésére lenne használható.

Új képek a Firefox 4.0-ról (IT café)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!