Gyurcsány visszatér

2010. március 19. 09:17

Gyurcsány Ferenc volt kormányfő ma délután mond értékelő beszédet a SYMA csarnokot. Beszéddel kísér: Bauer és Vitányi.

2010. március 19. 09:17
A Magyar Demokratikus Charta ma délután tartja a SYMA csarnokban a Magyarországért, a köztársaságért elnevezésű rendezvényét, amelyen Gyurcsány Ferenc volt kormányfő mond értékelő beszédet.

A rendezvényen a volt miniszterelnök mellett Vitányi Iván és Bauer Tamás, a charta szóvivői is felszólalnak. Gyurcsány Ferenc az MTI-nek adott interjújában korábban úgy fogalmazott: ez egy beszéd lesz, tisztességes, egyenes mondatokkal, szenzáció nélkül. Olyan lesz, amilyennek megismertek: nem fogom elrejteni sem a véleményemet, sem a szenvedélyemet” - mondta.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narancs
2010. március 20. 11:22
Gyurcsány visszatérése csak a süket szövegelést, a mímelt hazudozást és a pofátlan csúsztatásokat hozza magával!
kérdés
2010. március 19. 12:05
„ez egy beszéd lesz, tisztességes, egyenes mondatokkal, szenzáció nélkül. Olyan lesz, amilyennek megismertek: nem fogom elrejteni sem a véleményemet, sem a szenvedélyemet” egy utolsó, saját etikai szabályok szerinti "tisztes" mutyival összekötve. Hallom, ezerért meg lehet venni a szégyenüket. Ha csak ennyibe került volna, ami minden kiderült a politikai gyakorlatukról, boldogan dobnánk össze. Megkérdem, mi a tisztességes abban, hogy egy alpári hangnemben leleplező kordokumentumot az átverteknek még áruba is bocsátanak? Mikor tanulja meg ez a fatojás, hogy a hozzáállás nem akkor tisztességes, ha ő annak nevezi? Hanem akkor, ha a közvélemény is annak ítéli. Az árukapcsolása eleve nem tisztességre utal.
narancs
2010. március 19. 11:03
ferenc a nagy megmondó emberek táborának az élére akar állni! Csak nem veszi észre, hogy ezt nem biztos hogy most kellene tennie, pláne nem mszp színekben! Ő tudja, de már megint rosszul csinálja.
zsanett-kúnrum
2010. március 19. 10:47
akkor lesz benne zorbánozás meg fasiszta végveszély
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!