Pault FIFA-elnöknek!

2010. július 14. 15:11

Bár már véget ért a dél-afrikai foci vb, ám a németországi Oberhausen óceanáriumában élő polip körüli felhajtás nem csökken. Sőt, most erősödött be igazán: egy 14 ezer fős spanyolországi város, Carballino díszpolgárává avatta, sőt díszvendégnek kérte fel az idei polipfesztiválukra. A Time magazin címlapján ő az Év embere és rajongói csoportot is indítottak FIFA-elnökké való megválasztására.

2010. július 14. 15:11

A spanyolok nagyon hálásak Paulnak. Ennek jeleként egy 14 ezer fős spanyolországi város, Carballino díszpolgárává avatta, sőt díszvendégnek kérte fel az idei polipfesztiválukra. A puhatestű tengeri állat nagy népszerűségnek örvend a közösségi oldalakon is. Twitteren a legnépszerűbb kifejezéssé vált, több mint tízezer követője van. Saját Wikipédia oldal is van már, és sorra alakulnak a vele kapcsolatos Facebook-csoportok is.

A közösségi oldalon a legkülönfélébb fotómontázsokat készítették róla, például a Time magazin címlapján ő az Év embere. Sőt már rajongói csoportot indítottak FIFA-elnökké való megválasztására. Egyáltalán nem meglepő módon a kultikus Hitler-videót is átdolgozták a polipra. Van róla szóló Paul-dal is már, aki viszont magán szeretné tudni a nyolckarú állatot, az vehet Paullal díszített pólót, de még tangát is.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!