Obama és Sarah Palin rokonok?

2010. október 14. 12:52

Egy amerikai génkutató, Anastasia Tyler azt állítja: Barack Obama elnök és Sarah Palin rokonságban áll egymással. A kutató szerint a politikusok unokatestvérek és anyai ágon közös őstől származnak.

2010. október 14. 12:52

Anastasia Tyler génkutató szerint Sarah Palin és Barack Obama fehér édesanyja közös őstől származik, egy 17. században élt Massachusettsi lelkésztől, bizonyos John Smith-től. Tyler szerint a két politikus tizedik generációs unokatestvérek. A kutató ráadásul azt állítja: George W. Bush is unokatestvére Obamának és Palinnak, mégpedig John Smith apósán, Samuel Hinckleyn keresztül.

Az amerikai elnök Tyler szerint rokonságban áll még a milliárdos Warren Buffett-tel, illetve a színész Brad Pittel, míg Palin rokonai között megtalálható Franklin D. Roosevelt volt elnök és Diana hercegnő is.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2010. október 16. 20:13
Persze, hogy rokonok. Ugy hasonlitanak egymásra, mint két tojás!
Dr. Kotász
2010. október 14. 18:04
Bél Sárát inkább hinném rokonának!
hupikéktörpike
2010. október 14. 17:01
Olyan ez az egész USA, mint egy nagy család!!!! Mostmár azért megkereshetnék a rokonságot, apai ágon, JAY Z és az elnök között is. Esetleg a 10 000 000. mexikói bevándorlóval....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!