Végleg kirúgták Sheent

2011. március 08. 08:28

A Warner Bros. hétfőn bejelentette, megszüntette Charlie Sheen szerződését. Még nem tudni, mi lesz a Két pasi meg egy kicsi című sorozat sorsa a színész nélkül.

2011. március 08. 08:28

„Gondos mérlegelés után a Warner Bros. Television azonnali hatállyal megszűntette Charlie Sheen színész szerepeltetését A két pasi és egy kicsi-ben” - közölte a cég szóvivője hétfőn. A két pasi meg egy kicsi (Two and a Half Man) a CBS legnépszerűbb sorozata, Sheen 1,8 millió dollárt kapott epizódonként, mely az amerikai televíziózás legjobban fizetett színészévé tette.

A forgatást februárban függesztették fel, miután Sheen több sértő megjegyzést tett a médiában Chuck Lorre producerre. Azóta több, a legenyhébb megítélés szerint is indiszponált nyilatkozatot tett, pedig januári elvonókúrája után a színész azt állította, hogy tiszta. A Warner Bros. Television még nem tudja, mi lesz a sorozat jövője.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!