Visszatérne a képernyőkre Charlie Sheen

2011. június 14. 12:26

A Két pasi - és egy kicsi sztárja állítólag a Fox-szal és különböző sorozatgyártókkal egyeztet a képernyőkre való visszatérésről. Új vígjátéksorozat nem garantált, ám epizódszerepeket többen forgatnának Charlie Sheennel.

2011. június 14. 12:26

A Deadline.com úgy tudja: Charlie Sheen annak ellenére tárgyalásokat folytat különböző tévés vállalkozásokkal, hogy a CBS nem vele kívánja folytatni a Két pasi - és egy kicsi című sorozatot. Ezt korábban többen a színész karrierje végének minősítették.

Charlie Sheen állítólag a Fox vezetőivel tárgyalt, noha a tévétársaságnak nincs égető szüksége új vígjátékokra. A Deadline.com szerint ezért, illetve a színész kiszámíthatatlansága miatt kérdéses egy új pilot, majd egy sorozat elkészülése. Rövidebb epizódszerepek, vendégjátékok kapcsán viszont állítólag több sorozatgyártó érdeklődik a Sheenért.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drieno
2011. június 15. 11:45
a smink csodákra képes, és az is lehet, hogy épp lenyelte a protkóját is
Honfi-fi
2011. június 14. 15:14
Nézem a képen ezt az arcot, és nem is ismerős. Én egy teljesen más (normális) arcra emlékszem a Charlie Sheen név alatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!