Már videótelefonálni is lehet a Facebook-on

2011. július 07. 13:12

A legnagyobb közösségi portál valószínűleg így válaszol a Google+ elindulására, melynek legnagyobb vonzereje, hogy videókonferencia funkciója is van.

2011. július 07. 13:12

Már Skype-olni, vagyis videótelefonálni is lehet a Facebook-on. Mark Zuckerberg bejelentette, hogy a szolgáltatást a közösségi portál és a Microsoft közötti együttműködés teszi lehetővé. A Microsoft a Facebook 1,6 százalékának tulajdonosa, és májusban közölte, hogy megvásárolja a Skype-ot. A 8,5 milliárdos üzlet hamarosan lezárul.

A Skype és további üzenetküldő funkciók bevezetése a Facebook válasza volt a Google múlt heti bejelentésére, hogy Google+ néven közösségi oldalt indít. A Google+ legnagyobb vonzereje az, hogy videókonferencia funkciója is van, amellyel egyszerre tíz Google+ felhasználó tud egymással beszélni. A Facebook videócsevegője egyelőre csak két felhasználó beszélgetését teszi lehetővé.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karl von Bahnhof
2011. július 09. 17:12
Már csak két fontos funkciót kell implementálniuk: étkezés és alvás. Ezek után a felhasználóknak tényleg semmi okuk nem lesz arra hogy felálljanak a gép elől és valami értelmeset csináljanak. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!