Sheennel erősítene az angol Big Brother

2011. augusztus 01. 13:18

Charlie Sheennel tárgyal az angol Celebrity Big Brother stábja - írja a Daily Star bulvárlap. A lapnak nyilatkozó stábtag szerint Sheen minden producer álma.

2011. augusztus 01. 13:18

Hamarosan indul a Celebrity Big Brother Angliában: a Daily Star bulvárlap szerint hatmillió fontot (1 milliárd 828 millió forintot) ajánlott a produkció Charlie Sheennek, hogy szálljon repülőre, repüljön Nagy-Britanniába, és írja alá a szerződést. A színész korábban hetente 1,2 millió dollárt keresett szitkomjával, így az összeg számára ugyan jelentős, de nem felfoghatatlanul nagy.

A lapnak nyilatkozó stábtag szerint Sheen szerepeltetése minden producer álma, hiszen mondott néhány egészen vad dolgot a közelmúltban: Thomas Jeffersont puncinak nevezte, önmagát drogként definiálta, majd közölte, hogy Adonisz DNS-ekkel rendelkezik és tigrisvér folyik ereiben. Ugyancsak derültséget keltette az „egy vatikáni bérgyilkos varázsló vagyok”-szövege is, ilyesmivel pedig remekül lehet reklámozni egy valóságshow-t.

A Channel 5 csatorna az információt nem erősítette meg, csak annyit közölt, hogy számos hírességgel tárgyalnak.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!