Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Lézerblokkolós autóval jár Gubcsi Lajos

2011. szeptember 19. 12:17

A rendőrségi lézeres sebességmérők megzavarására alkalmas detektort használ szolgálati autójában Gubcsi Lajos, a honvédelmi tárca egyik cégvezetője - írja az Index.

2011. szeptember 19. 12:17

2010 novemberében 160-as sebességtúllépéssel fényképezték le a Honvédelmi Minisztérium kötelékébe tartozó Kia Sportage-et, melyet a Zrínyi Média ügyvezető igazgató, Gubcsi Lajos vezetett - írja az Index. Az oldal szerint a további büntetések elkerülése lehetett az oka, hogy Gubcsi a nyáron lézerblokkolót szereltetett terepjárójára.

Az Index megkereste az ügyben Gubcsi Lajost, aki szerint a feltett kérdések részben a magánszférát érintik, részben a hivatalit, ezért érdemi válaszok helyett annyit írt, „kérem, döntse el, melyik utat járja”.

Az év elején Lázár Jánosról derült ki, hogy Audiján van lézerblokkoló. A Fidesz frakcióvezetője ezt követően leszereltette a detektorokat autójáról.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dönci4
2011. szeptember 19. 19:20
És ami még súlyosabb, verseket is ír! És ezeket a förmedvényeket még nyilvánosságra is hozza.
liberálzöld.
2011. szeptember 19. 15:02
"Lézerblokkolós autóval jár Gubcsi Lajos" Az autóját mégy a Gyurcsány kormány alatt vették az addigi pátfogoltnak! Szegény Gubcsi csak örökölte! Hát honna kellen azt neki azt tudnia, hogy mi az az "izé" ott? Észre sem vette!
MakkA
2011. szeptember 19. 14:55
Az a Gubcsi amúgy is egy tragikus fazon... m.a.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!