Lehagyja a Firefoxot a Chrome?

2011. október 03. 10:18

Az Internet Explorer utáni második helyet a böngészők versenyében várhatóan harmadik a szülinapja környékén fogja elvenni a Mozilla Firefoxtól a Google Chrome.

2011. október 03. 10:18

A Google Chrome  2008. decemberében mutatkozott be a nagyközönségnek. Az Internet Explorer utáni második helyet várhatóan harmadik a szülinapja környékén fogja elvenni a Mozilla Firefoxtól: jelenleg a Chrome 23,6 százalékos elterjedtségnek örvend, vagyis alig 3 százalékkal marad el a Firefox mögött. Az Explorer a maga 41 százalékával egyelőre konkurens nélkül vezet.

Csak az idei évben a Chrome már 8 százalékot növekedett a böngészők piacán, míg a Firefox 4, az Explorer pedig 9 százalékos veszteséggel zárt. Vagyis alig két-három hónap kell a második- és harmadik helyezett cseréjének.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!